Karirani uzorak ponovno je 'must have' jesenski trend. Zaviri u naše high street favorite

Karirani uzorak ponovno je 'must have' jesenski trend. Zaviri u naše high street favorite

U novim kolekcijma high street trgovina pronašle smo sjajne karirane komade, od klasičnih blejzera i košulja do originalnih modnih dodataka

Karirani uzorak i jesen idu zajedno poput udobne dekice i dobre knjige. Bez obzira na tvoje godine, ništa se ne čini tako prikladno tijekom jesenskih mjeseci kao karirani modni komadi. 

No, iako je ovaj uzorak jednostavno uvrstiti u njegove najtradicionalnije oblike (blejzeri, košulje i slično), ovaj sezonski favorit može biti dosadan ako se ne odvojiš od isprobanih komada i saznaš kako kombinirati karirani uzorak za jesen 2020. na posve svježe i nove načine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Spotted (@spotted_coolhunt)


Karirani uzorak može se činiti predvidljivim, ali mogla bi se iznenaditi. Tradicionalni uzorak u duboko zelenim i plavim nijansama ili pak onaj u nijansama tamnocrvene i smeđe djeluju jesenski i bezvremenski, dok je karirani uzorak u jarkim bojama ili crno-bijeloj kombinaciji pun pogodak za one hrabrije. S druge strane, minimalisti će pronaći dizajne u prigušenim, neutralnim tonovima koji najbolje odgovaraju njihovoj podcjenjenoj estetici. U ovom slučaju ne postoji jedan karirani uzorak koji pristaje svima i upravo u tome leži njegova ljepota.

Što se tiče kombiniranja ovog bezvremenskog uzorka, razmišljaj izvan kariranog okvira. Ako se osjećaš odvažno, pokušaj spojiti više kariranih komada ili kombiniraj kariranu haljinu s drugim uzorkom poput životinjskog, prugica ili točkica. Za nešto sofisticiraniju opciju, biraj karirano odijelo ili kompletić i nećeš pogriješiti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Venice Fashion&Style (@23rdapril_beclassy)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Spotted (@spotted_coolhunt)


Budući da se i same uvijek vraćamo ovom uzorku na nove načine, pročešljale smo bogatu ponudu high street trgovina i u novim kolekcijma pronašle odlične karirane komade, od klasičnih blejzera i košulja do originalnih modnih dodataka. 
 
Zara, karirana kratko rezana bluza, 199 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2