Izabrale smo 15 modela proljetnih hlača iz Zare, ali bilo se teško odlučiti što je najbolje

Izabrale smo 15 modela proljetnih hlača iz Zare, ali bilo se teško odlučiti što je najbolje© Zara

Vrijeme je za nove proljetne hlače. Uske, široke, karirane, klasične, s uzorkom, bermude - izbor je veliki, a cijene primjerene. Izabrale smo različite modele za koje se nadamo da ćemo ih uskoro moći nositi i izvan kuće

Proljeće je pravo vrijeme za igranje s bojama i modelima, a naša omiljena Zara nudi baš to. Nova kolekcija nudi različite modele hlača od romantičnih do rockerskih. Želiš li izgledati romantično kao Katharine Hepburn u crno bijelim filmovima možeš odabrati hlače visokog struka sa širokim nogavicama. A za malo buntovniji stil pronašle smo culotte hlače od umjetne kože.
 
Bez obzira trebaš li kombinaciju za posao ili šetnju, izbor duljina je veliki. U novoj Zarinoj proljetnoj kolekciji puno je dugačkih hlača s visokim strukom, tako se izdužuje figura, ali i naglašava struk. Što će svakako istaknuti tvoju ženstvenost. Za poslovne varijante mogu se pronaći klasične hlače u bojama i različitih duljina uz koje ćeš svakako izbjeći dosadu u svojoj garderobi. 

Također karirani uzorak je još samo jedna mogućnost, a tu su i šareni modeli. Izbor je svakako veliki, nama je bilo teško odlučiti što je najljepše, pa smo odabrale od svega po malo. 

 
Hlače širokih nogavica, 229 kn


(Foto: Zara)
1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 15.4.2020 15:40:37
  • Bodova: 49827
  • Prijavi
Ima zgodnih modela.
malikekoserk1
  • 15.4.2020 15:03:43
  • Bodova: 22386
  • Prijavi
Ima baš prelijepih modela. Jako mi se sviđaju od tvida , genijalno izgledaju.