Haljina u kombinaciji s čizmama jesenski je 'must have', pa smo provjerile kako isfurati taj trend

Haljina u kombinaciji s čizmama jesenski je 'must have', pa smo provjerile kako isfurati taj trend© Instagram

Dolazak jeseni ne znači da moramo otpisati ljetne haljine, već baš naprotiv - sada ih možeš nositi u kombinaciji sa svojim omiljenim parom gležnjača

Koliko god ih volimo i ne možemo bez njih, dolaskom jeseni ipak ne želimo iz dana u dan nositi samo hlače. Srećom, niti ne moramo, jer ove se jeseni vraća trend koji ćemo sve rado prigrliti, a riječ je o kombinaciji haljina i čizama.
 

Dolazak jeseni ne znači da moramo otpisati ljetne haljine, već baš naprotiv - sada ih možeš nositi u kombinaciji sa svojim omiljenim parom gležnjača, a gore nabaciti kožnu ili traper jaknu. A osim ljetnih haljina, i duge, maxi haljine, pletene haljine te haljine svih boja i uzoraka također mogu dobro izgledati uparimo li ih uz čizme.

No koje vrste čizama najbolje idu uz koje stilove haljina? Pronašle smo nekoliko ideja kako kombinirati određene stilove haljina uz različite vrste čizama, a na tebi je samo da pronađeš koji ti stil najbolje odgovara i ove jeseni zablistaš u svojoj omiljenoj haljini!


 
Šarena haljina + čizme u boji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)


Svi znaju kako je jedan od najjednostavnijih načina za postići šik izgled taj da boju svoje obuće upariš s bojom odjeće, pa isto to možeš napraviti i sa svojom haljinom i čizmama - sigurno nećeš pogriješiti.
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 26.8.2020 14:43:08
  • Bodova: 23108
  • Prijavi
Baš super izgleda , kombinacije su odlične.