Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

H&M suradnja za novu mušku kolekciju: G-Eazy i H&M

H&M suradnja za novu mušku kolekciju: G-Eazy i H&M

Kolekcija će biti dostupna 1.ožujka u H&M trgovinama

U ekskluzivnoj vezi, H&M s ponosom objavljuje G-Eazy x H&M suradnju, kolekciju najnovije sezonske muške odjeće koju je odabrao jedan od najoštrijih hip hop umjetnika. G-Eazy, producent i umjetnik odlikovan s više platinastih nagrada danas objavljuje svoj novi album The Beautiful & Damned.

U kreativnoj suradnji s H&M-om razvio je najnovije muške odjevne komade koji u potpunosti oslikavaju njegov upečatljiv stil. G-Eazy x H&M kolekcija će biti dostupna 1. ožujka u H&M trgovinama širom svijeta, kao i Online.

"Moj stil je kao moj potpis i dio moje kreativnosti, to je moj način izražavanja sebe kao umjetnika. Jako sam ponosan na G-Eazy x H&M kolekciju i uzbuđen sam što je možemo podijeliti sa svijetom", kaže G-Eazy.

"G-Eazy je tako cool momak, on trenutačno definira modu za muškarce i bio je pravi užitak raditi s njim na ovim uzbudljivim komadima. Volimo njegov jedinstveni doživljaj ulične mode s izraženim krojevima, ljubav prema detaljima i živopisnim bojama. Radujemo se što će više o ovoj kolekciji otkriti svi G-Eazy i H&M obožavatelji", kaže Andreas Löwenstam, H&M-ov voditelj dizajna.
 

 
 
Komentari
+2