Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

5 'dosadnih' modnih trendova kojih se ne možemo zasititi u 2019.

5 'dosadnih' modnih trendova kojih se ne možemo zasititi u 2019.© Instagram

A znamo i gdje ih pronaći!

Prošla godina je možda bila maxi kada se radilo o modi, ali čini se da je došlo do pomaka u 2019. godini, s mnogim 'osnovnim' komadima koji se sada smatraju vrhuncem sofisticiranosti. 

Iako ćemo se složiti da nisu tradicionalno najzanimljivije stvari na koje možemo potrošiti svoj novac, činjenica je da ćeš imati puno više koristi od obične bijele haljine nego što ćeš imati od životinjskog printa. Uostalom, napokon postajemo sve više svjesni utjecaja koje naše kupovne navike mogu imati na okoliš,  pa želimo svaku kupnju učiniti održivijom i dugotrajnijom. 

U nastavku ćeš pronaći nekada smatrane "dosadne" modne trendove koji su, u stvarnosti, neki od najsvestranijih komada koje ćeš ikada posjedovati. Od oversized sakoa do klasične bež suknje - ovo su pet klasičnih komada koje ćeš nositi u 2019., ali i nadolazećim godinama
 
Oversized sako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andyiich) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORNA | SYMPHONY OF SILK (@symphonyofsilk) on

Naši favoriti


Zara, 399 kn


H&M, 518 kn


Mango, 599 kn
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2