Tko su najzgodnije slavne horoskopske Djevice?

Tko su najzgodnije slavne horoskopske Djevice?© www.profimedia.hr

Žene Djevice obično percipiramo kao rezervirane i hladne, ali ove pjevačice, glumice i manekenke dokazuju suprotno. One su najseksi astrološke Djevice svijeta

Tajanstvene, suzdržane i vrlo racionalne - tako zamišljamo žene rođene u astrološkom znaku Djevice. Vrlo pedantne, posvećene perfekcionizmu i decentne, Djevice su jedan od najomraženijih znakova zodijaka kojeg mnogi nepravedno smatraju dosadnim i hladnim. Istina je zapravo posve drugačija - Djevice su strastvene, brižne i pažljive, no da bi se otkrila njihova vatrena strana treba proći neko vrijeme.  Naime, ovaj je znak po prirodi nepovjerljiv prema strancima te im je ponekad teško pokazati svoje pravo lice. Unatoč tome, postoje žene koje su horoskopske Djevice, a ipak su uspjele naučiti kako svijetu uvijek prezentirati svoju seksi, zavodljivu stranu koja ostavlja bez daha. Naravno, radi se o nekim od najpoznatijih žena Hollywooda i showbusinessa, a mi ti donosimo kratku listu najljepših i najseksepilnijih slavnih Djevica. 

Nimalo samozatajne, rezervirane i odbojne ove su Djevice sinonim za suptilnu seksualnost. 
 
Blake Lively

Zanosna plavokosa glumica Blake Lively smatra se jednom od najljepših žena svijeta, a rođena je 25. kolovoza, u znaku Djevice. Najpoznatija je po ulozi Serene Van der Woodsen u teen seriji „Tračerica“ kao i filmovima „Čarobne hlače“ i „Čarobne hlače 2“. Ova ljepotica duge kose i vitkog tijela odrastala je na filmskim setovima te je još u djetinjstvu naučila kako biti vrlo dopadljiva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively Fan (@alwaysblakelively)

 
Danas plijeni pažnju svojom pojavom gdje god se pojavi, a neka od njezinih fashion izdanja s crvenih tepiha smatraju se kultnima. Udana je za glumca Ryana Reynoldsa s kojim ima i tri kćeri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively Fan (@alwayslively)

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2