Sophia Loren i u devetom desetljeću ostavlja bez daha. A otkrila je što je njezina 'fontana mladosti'

Sophia Loren i u devetom desetljeću ostavlja bez daha. A otkrila je što je njezina 'fontana mladosti'© Profimedia.hr

Loren spada u one glumice čije ljepota i karizma nisu nestale s godinama, štoviše Oskarovka i u devetom desetljeću života izaziva divljenje gdje god se pojavi

Holivudska diva Sophia Loren u 86. se, nakon deset godina, vraća na filmsko platno. Talijanska ikona glumi u Netflixovom filmu "The Life Ahead" koji je režirao jedan od njezinih sinova- Eduardo Ponti.  

Ljubav prema životu duguje svemu što je kroz njega prošla i smatra da su je baš ti teški uvjeti odrastanja tijekom Drugog svjetskog rata i u poraću učinili toliko žilavom i borbenom. Rođena Rimljanka već je s 15 počela raditi kao model, a nedugo zatim i glumiti u filmovima.

Monica Bellucci o ženstvenosti, ljubavi i sreći - zaista ima što reći
Sharon Stone oduševila outfitom i u 62-oj godini, a pažnju nam je privukao jedan trendi detalj?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) on


Prvi značajniji bio je "L'oro di Napoli". Udala se u 23. za puno starijeg producenta Carla Pontija, no uskoro su se morali razvesti kako bi on izbjegao da zbog bigamije završi iza rešetaka. Naime, prije Loren je bio u braku, no nije se rastao. Par je nastavio vezu, ali bez službenih papira. Iako je ljubav svog života spasila zatvora, sama je nekoliko desetljeća kasnije, 1982. završiti u njemu zbog neplaćanja poreza. 

Njezinoj bezvremenskoj ljepoti nije odolio ni veliki šarmer Cary Grant koji ju je tijekom snimanja filma 'Ponos i strast' prosio iako je znao da je bila udana.  Zvijezda Hollywooda '60-ih s nogu je obarala i u sedmom desetljeću života, a i danas, 15-ak godina kasnije, njezin sjaj ne blijedi. 

Tajnu vitalnosti Sophia vidi jednim dijelom u hedonizmu, što potvrđuje njezina slavna izreka: "Radije ću piti vino i jesti tjesteninu, nego nositi veličinu 32". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) onU nastavku pročitaj neke od izreka ove velike žene koja je obilježila drugu polovicu 20. stoljeća, a zahvaljujući životnoj energiji i prva dva 21. Po svemu sudeći, u novom je kreativnom zanosu. 


 
'U životu trebaš uživati. Okruži se ljudima koji ti se sviđaju, s kojima možeš lijepo razgovarati. Postoji toliko pozitivnih stvari o kojima trebamo razmišljati.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) on

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2