Slavna glumica izbjegava alkohol i kofein: 'Nije mi dobro čak ni od tamne čokolade'

Slavna glumica izbjegava alkohol i kofein: 'Nije mi dobro čak ni od tamne čokolade'© Instagram/katebeckinsale

Jedna od najljepših holivudskih glumica, 46-godišnja Kate Beckinsale, kaže da joj je zlo od čak i malo tamne čokolade

Kate Beckinsale je za siječanjsko izdanje časopisa "Women's Health" dala intervju u kojem je otkrila, do sada, nepoznate detalje iz svojeg života. 46-godišnja glumica rekla je kako ne pije kofein ni alkohol te da ne jede čokoladu. 
 
"Na mene jedenje tamne čokolade ima utjecaj kao kokain na druge ljude", kaže.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) onKada je vježbanje u pitanju, glumica je rekla da voli vježbati ujutro šest puta tjedno sa svojim trenerom Bradom Siskindom i objasnila da joj trening pomaže pri mentalnom i emocionalnom zdravlju.

"Vježbanje mi podiže raspoloženje i gledam samo pozitivnu stranu života. Nikada se nisam ozlijedila dok sam snimala akcijske filmove i mislim da je to zbog toga što se bavim jogom. Stalno skačem na trampolinu, to me uveseljava", priznaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) onKate upravo snima novu akcijsku komediju i kaže kako joj trening pomaže da je u kondiciji i da se ne ozlijedi na setu. "Glumim ženu koja ima problema s bijesom i ovom ulogom sam mogla izbaciti sve negativne emocije. Poprilično je lijepo raditi sa ženskom redateljicom", rekla je za kraj intervjua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 
Komentari
+2