Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Roses Fashion Outlet otvorio svoja vrata VIP uzvanicima

Roses Fashion Outlet otvorio svoja vrata VIP uzvanicima

Roses Fashion Outlet – prvi hrvatski Factory Outlet

Prvi i najveći hrvatski outlet centar, Roses Fashion Outlet u Svetom Križu Začretju – uz autocestu Zagreb – Krapina - sinoć je svečanim otvorenjem za VIP uzvanike najavio početak svoga rada. Predstavnici austrijskog investitora Dayland Grupe, Manfred Schlager i Thomas Seikmann, te Roman Rogović, direktor Roses Fashion Outleta, ugostili su više od 700 uzvanika.

Prije službenog otvorenja poslovni partneri, predstavnici zakupaca i gosti iz javnog života, poput Vlade Kalembera, Renate Sopek, Damira Hoyke i Mirne Maras zabavili su se uz nastup Ane Rucner te bogati scensko-zabavni program.

Roses Fashion Outlet – prvi hrvatski Factory Outlet

Roses Fashion Outlet će tijekom cijele godine nuditi vrhunsku brandiranu robu, a na jednom mjestu, u osamdesetak trgovina nalazit će se više 100 najkvalitetnijih robnih marki koje će biti na stalnoj rasprodaji od 30 do 70 posto. Riječ je o robi najbolje kvalitete, kao i u gradskim shopping centrima, a fokus je na modi međunarodnih top-dizajnera. Roses Fashion Outlet predstavlja idealnu kombinaciju vrhunskih brandova provjerene kvalitete s naglaskom da svatko može pronaći svoje trgovačke marke iz snova po iznimno pristupačnim cijenama. O uspješnosti projekta govori i činjenica da je na nedavnoj najvećoj svjetskoj outlet konferenciji u Londonu Roses Fashion Outlet predstavljen kao europski reprezentativni projekt. Roses Fashion Outlet predstavlja novu generaciju outleta prema europskim mjerilima, a uzori leže u u shopping mekama kao što su Las Vegas (Caesars Palace) i Rim (Castel Romano).

 

Najbolji brandovi

Najbolje trgovačke marke kao što su Sisley, Benetton, Puma, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Max Mara, Mango, Timberland, Diesel i mnoge druge nalaze se ekskluzivno u Roses Fashion Outletu, a – između ostalih – neće izostati niti Armani, D&G, Versace, Tom Tailor, Lacoste i Calvin Klein. No, svi dućani još nisu otvoreni, već će tijekom narednog razdoblja, sve do 8. prosinca, uslijediti tjedni otvorenja.

Jedinstvena arhitektura

Projekt je izveden u jedinstvenom obliku "village stila" s gradskim zidinama. Središnje teme su voda i različiti stilovi gradnje koji odražavaju tradicijom bogatu povijest regije između Jadrana i Alpa. Elementi kao što su 12-metarski ionski stupovi, lukovi, rimske kolonade, lokalna vijećnica, tradicionalni cigleni krovovi, mostovi, rijeke i mala jezera stvaraju poseban ambijent za uživanje i za kupovanje, a sve u zoni bez automobila, što je idealno za djecu koju očekuje ''kids land'' površine čak 1000 četvornih metara.

Izvanredan prometni položaj

Uz najbolje svjetske brandove i stalna sniženja, prednost Roses Fashion Outleta je svakako i izvanredan prometni položaj, tik uz glavnu prometnu os između Jugoistočne i Srednje Europe. Prema centru gravitira oko tri milijuna stanovnika unutar 90 minuta vožnje automobilom, pa se tako osim hrvatskih, očekuje i iznimno visok priljev kupaca iz Slovenije, Austrije i  Mađarske, te Bosne i Hercegovine.

Investicija od 50 milijuna eura

Ukupna investicija iznosi 50 milijuna eura i predstavlja najveću greenfield investiciju u Krapinsko-zagorskoj županiju u sektoru trgovine. Roses Fashion Outlet je otvorio gotovo 1000 radnih mjesta. Izgrađeno je više od 2000 parkirališnih mjesta, a radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 10 do 21 sat.

Roses Fashion Outlet u Svetom Križu Začretju obavještava javnost i sve kupce da će sljedećih nekoliko dana biti zatvoren.

Nakon sinoćnjeg uspješnog otvorenja, odnosno VIP eventa, Roses Fashion Outlet bit će zatvoren sljedećih dana, a o ponovnom otvorenju javnost će biti na vrijeme obaviještena. Naime, nakon dolaska gospodarske inspekcije utvrđeno je kako određene trgovine moraju uskladiti minimalne tehničke uvjete. Odmah nakon zadovoljavanja minimalnih tehničkih uvjeta Roses Fashion Outlet će otvoriti svoja vrata. Svim kupcima koji su danas (subota) posjetili Roses Fashion Outlet Uprava centra se najiskrenije ispričava. Kupce koji su danas bili u Roses Fashion Outletu, kao i kupce koji će možda sutra (nedjelja) navratiti u centar, Uprava moli da sačuvaju svoje odreske od troškova cestarina, kako bi ih prilikom sljedećeg posjeta mogli ugodno iznenaditi.

Nakon usklađivanja minimalnih tehničkih uvjeta Roses Fashion Outlet će svakog vikenda otvarati nove trgovine i predstavljati svoje brandove sve do velikog svečanog otvorenja 6. prosinca.

 
Komentari
+2