Prijavite se na zagarantiranu zabavu

Prijavite se na zagarantiranu zabavu

Nova Opel Astra u Hrvatskoj vam poklanja glazbeno- scenski spektakl

Jučer su Mila Elegović i Miroslav Škoro uz Damira Gavrana, direktora Opela, najavili glazbeno – scenski spektakl koji će se održati 17. prosinca u 19 sati u Areni Zagreb. Svi zainteresirani prijavom preko internet stranice Opel.hr mogu dobiti na poklon koncert  grupe Colonia i Miroslava Škore, a najsretniji posjetitelj odvest će se kući u glavnoj nagradi večeri – novoj Astri.

Očekuju Vas raspjevani i rasplesani najpoznatiji hrvatski glumci, Go-Go band kojeg vodi Goran Navojec, a sve u režiji Krešimira Dolenčića. Lejla Filipović, vjerna vozačica Opela, ostala je očarana prvim primjerkom nove Astre koju je razgledala na glavnom terenu Arene Zagreb. „Ma bit će tu svega. Sprema se jedna zanimljiva i napeta triler priča o potrazi za idealnim automobilom, a kako priču režira i potpisuje Krešimir Dolenčić zabava je zagarantirana“, izjavila je Mila Elegović, a Miroslav Škoro obećao je da će nadmašiti Coloniu u plesnim koracima te da vježba svaki dan.

"Opel je broj jedan na tržištu šest godina za redom, dok Astra drži prvo mjesto u segmentu dvanaest godina za redom", rekao je Damir Gavran, direktor Opela za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu. "Želja nam je da zajedno sa svojim vjernim kupcima, bez kojih ne bismo bili tu gdje jesmo, proslavimo te odlične rezultate. Cijeli program zamislili smo kao nagradu za vjernost vlasnicima Opela, ali rado ćemo ugostiti i one koji (još) nemaju Opel u svojoj garaži."

 
Komentari
+2