Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pokrenuta internetska stranica Story.hr

Pokrenuta internetska stranica Story.hr

U tijeku projekt "Najbolje od najboljeg"

Vodeći hrvatski celebrity magazin Story predstavio je svoju internetsku stranicu na adresi www.story.hr na kojoj je u tijeku ekskluzivni projekt „Najbolje od najboljeg“ gdje će se u sljedećih 25 dana predstaviti profili nekih od najutjecajnijih hrvatskih zvijezda koje su svojim osobnostima izazvale najveći interes javnosti.

U sklopu projekta „Najbolje od najboljeg“, na stranici www.story.hr svakog dana će se posjetiteljima otkrivati profil jedne hrvatske zvijezde koji će sadržavati njene pomno odabrane fotografije, članke, informacije, vijesti i sve one zanimljivosti koje je čine posebnom i posjetiteljima atraktivnom. Budući da se cijeli projekt temelji na stvaranju priče, od samih se posjetitelja očekuje sudjelovanje u vidu komentiranja, ocjenjivanja profila, kreiranja njihovih animiranih profila, slanja vlastitih priča, dojmova i informacija o zvijezdama. Budući da se koncept Story.hr temelji na multimediji, na stranici će se također moći vidjeti i video prilozi.

„Projekt „Najbolje od najboljeg“ posvećen je hrvatskim celebrityjima o kojima se najviše pisalo u tiskanom izdanju Storyja i prethodi pokretanju službenog portala Story.hr koji će u potpunom izdanju svjetlo dana ugledati početkom studenog. Najvažniji životni trenuci hrvatskih zvijezda koje je Story pratio u tiskanom izdanju, sada se mogu pronaći i na internetskoj stranici koja kao novi medij posebnu pozornost usmjerava na aktualnost i zabavu“ rekao je Vladimir Milinović, glavni urednik internetske stranice www.story.hr

Širenje koncepta Story na internet logičan je nastavak „priče“ koja uspješno funkcionira u devet europskih zemalja – upravo su ekskluzivni sadržaji i fotografije, zanimljivi članci i aktualnost prije svega ono što privlači čitalačku publiku.

Story.hr je prvi u Hrvatskoj na svojoj stranici postavio i izložbu animiranih likova poznatih na virtualnoj špici, koju će posjetitelji moći razgledati na samoj stranici i na Storyjevom zabavnom 'otoku' u Second Lifeu, najvećoj svjetskoj 'družilici' za ljubitelje virtualne stvarnosti. Budući da je stvaranje virtualne stvarnosti jedan od uspješnih načina promocije showbusiness medija u svijetu, Story.hr je virtualnom špicom odlučio pratiti aktualne svjetske internetske trendove.

Sloganom „Priča se nastavlja“ želi se naglasiti kako će Story na novom mediju predstaviti moderan zvjezdani portal koji će svojim posjetiteljima nuditi ekskluzivan sadržaj kroz zabavne, zanimljive i opuštene sadržaje, ali i činjenica da će se i nakon projekta „Najbolje od najboljeg“ otkrivati još zvjezdanih profila.

 
Komentari
+2
 
crna33ri5357
  • 19.3.2009 18:36:33
  • Bodova: 9
  • Prijavi
drago mi je da će biti nešto novo vezano za taj časopis jer sam vjerni čitatelj.Isto tako bi pohvalila uredništvo jer su odlični