Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Outlet centar Sveta Helena

Outlet centar Sveta Helena

Završna faza na radovima Outlet centra Sveta Helena

Prvi hrvatski Outlet centar Sveta Helena, prema najavama otvara svoja vrata najmoprimcima sredinom listopada čime će se završiti glavni građevinski radovi, a svečano otvorenje za javnost bit će 3. prosinca 2008.g.

Investitor je Prigan Holding, a iznos ukupne investicije je 45 milijuna eura. Outlet centar Sveta Helena gradi se u dvije faze, pri čemu će prva faza koja s radom počinje u studenom, imati 12.500 m2 prodajnog prostora od čega će 70% biti otvoreno za kupce sa prvim danom otvaranja dok će ostali brandovi svoje dućane otvoriti nešto kasnije. Druga faza s približno istim brojem dućana i popratnih sadržaja bit će sagrađena i puštena u rad kroz narednih godinu dana.

Outlet je nova kultura kupovanja koja će svakom kupcu omogućiti da kupuje kvalitetne proizvode po posebnim cijenama. Popusti se kreću između 30 % i 70 %, a prodavači su obvezni prikazati staru cijenu te iskazati novu, sniženu cijenu. Prilikom izlaganja robe, prodavači su obvezni osigurati sve veličine i brojeve te se asortiman robe mora redovito osvježavati. Također, vlasnici dućana će imati posebne ponude na dan svečanog otvorenja.

Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju stoje dječje igralište, vrtić, trgovi, kafići, restorani, odmarališta za kupce, pješačka zona, a za sve one kojima je prijevoz potreban organizirat će se posebni autobusni prijevozi iz Zagreba do Outlet centra. Iz ostalih hrvatskih gradova organizirat će se jednodnevni shopping posjeti i izleti. Kako se pokazalo da outlet centri privlače kupce i iz udaljenih mjesta, Outlet centar Sveta Helena postat će regionalna shopping atrakcija.

 
Komentari
+2