Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Otvoren StoreLand u Varaždinu

Otvoren StoreLand u Varaždinu

Novi shopping centar u Varaždinu

Varaždinci mogu uživati u shoppingu u još jednom trgovačkom centru. Na samom ulazu u Grad Varaždin, u središtu trgovačke zone,  u Gospodarskoj ulici bb, u četvrtak je svečano otvoren prvi i najveći trgovački centar StoreLand. Program otvaranja su vodili Nikolina Pišek i Darko Janeš, a posjetitelje su zabavljali Željko Krušlin - Kruška i Grupa Latino, dok su najmlađe uveseljavali akrobati, animatori i žongleri. 

Stanovnici grada Varaždina moći će na 6 000 m2 uživati u  12 samostalnih trgovina obuće, odjeće, sportske opreme, bijele tehnike, namještaja i opreme za kućanstvo vodećih hrvatskih i regionalnih trgovačkih poduzeća.

U sklopu trgovačkog centra Magma je otvorila tri nova dućana: prvu Magma home trgovinu, treći Turbo limač i drugi Turbo sport u Varaždinu. 

Također, tu se nalazi prodajno mjesto modnih brandova Urban Republic, Coconut i North Spirit. Povodom otvorenja u Magminim dućanima do nedjelje 5.10. traju promotivne akcije.

U StoreLandu možete posjetiti još i slijedeće dućane: Konikom, Pittarello, Baby Media, Oviesse, Mana Moda, One2play, Cult London, StoreLand caffe i Tisak.

Trgovački centar «StoreLand» odlikuje maksimalna iskoristivost i funkcionalnost prostora. Uz vlastito parkiralište s više od 200 parkirnih mjesta i odličnu prometnu poziciju, u sklopu StoreLanda nalazi se ugostiteljski objekt koji kupcima daje komfornost kupovine i boravka u trgovačkom centru.

Trgovački centar u Varaždinu prvi je od pet planiranih trgovačkih centara «StoreLand» čija se gradnja planira u Vukovaru, Karlovcu, Kaštelima, Slavonskom Brodu i Rijeci. Otvorenje StoreLanda površine 7 300 m2 u Vukovaru planirano je za 2009. godinu, a već sada za centar postoji velik interes domaćih i stranih trgovačkih kuća.

 
Komentari
+2