Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Odbrojavanje do izbora hrvatske predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL-a

Odbrojavanje do izbora hrvatske predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL-a

Izbor hrvatske predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL održat će se u srijedu 03. prosinca

U srijedu 03. prosinca u zagrebačkom Hypo Expo centru održat će se izbor hrvatske predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL, a službeno odbrojavanje započelo je prošlog vikenda uvodnim snimanjem natjecateljica u Zagrebu. Za titulu hrvatskog FORD SUPERMODEL-a natječe se petnaest djevojaka iz svih krajeva Hrvatske. Korina Longin, Adriana Dejanović i Jelena Bosančić samo su neke od hrvatskih predstavnica na ovom izboru koje su upravo zahvaljujući njemu postigle svoje prve uspjehe u svijetu mode. 

Svjetski izbor FORD SUPERMODEL ove se godine održava u nama susjednoj Crnoj Gori, u Budvi, a okupit će više od stotinu djevojaka iz cijeloga svijeta. Pobjednica svjetskog izbora kao glavnu nagradu osvaja modni ugovor s agencijom FORD vrijedan 250.000 USD.

Ovogodišnjim hrvatskim izborom predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL bit će obilježeno i deset godina modnog rada agentice Tihane Harpin Zalepugin i njezine modne agencije TALIA Model. Diplomirana ekonomistica i nekadašnja manekenka Tihana Harapin Zalepugin nakon godina rada kao estradni menadžer u Koncertnoj direkciji Zagreb (Novi fosili, Doris Dragović, Arsen Dedić …) 1998. godine pokreće vlastitu modnu agenciju - TALIA Model, sa željom da mlade djevojke i mladiće što bezbolnije i lakše pripremi za dosta okrutan modni svijet. Djevojke agencije Talia Model od tada su svakodnevno prisutne na svim vodećim hrvatskim modnim manifestacijama, na stranicama modnih magazina, katalozima i svjetskim kampanjama, a zapažene međunarodne karijere ostvarile su Jasmina Hdagha, Morana Paj, Petra Friganović, Nadja Božić i brojne druge.

Izbor hrvatske predstavnice za svjetski izbor FORD SUPERMODEL održat će se u srijedu 03. prosinca ove godine u 20,00 sati u zagrebačkom Hypo Expo centru.

 
Komentari
+2