Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nataša Janjić ponovno u vjenčanici

Nataša Janjić ponovno u vjenčanici

Prava žena odabrala vjenčanicu u Wedding Cityju

Glumice Natašu Janjić i Elizabetu Kukić vidjet ćemo ponovno u vjenčanicama i to za potrebe serije 'Prava žena'. Njihovi likovi Nataša i Ruža u idućim epizodama za potrebe Ružinog vjenčanja biraju vjenčanicu u Wedding Cityju, a Ruža će Natašu nagovoriti da i sama isproba jednu. U pratnji su im dva Juričića - otac i sin, odnosno ženik Franjo i kum Nikola koji će svoja svadbena odijela također pronaći u ovom megastoreu za vjenčanja. Jedan pogled na Natašu u vjenčanici izazvat će dugo očekivane ljubavne iskrice između dvoje mladih. Elizabeta Kukić u epizodi svog vjenčanja nosit će vjenčanicu Wedding Cityja, koji će odjenuti i dobar dio svadbene svite iz RTL-ove serije 'Prava žena'. 
Komentari
+2