Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najseksipilniji muškarac godine - George Clooney, opet

Najseksipilniji muškarac godine  - George Clooney, opet

I ove godine magazin People je sastavio listu najseksipilnijih muškaraca, i po drugi put tu titulu je odnio George Clooney.

45- godišnji glumac ovim se naslovom sada izjednačio sa svojim dobrim prijateljem Brad Pittom, koji je također dva puta proglašen najseksipilnijim muškarcem.

“Brad je puno vježbao,” navodi George za magazin The People. “Poslije “Troje” mislio je da će osvojiti taj naslov po treći put – izvesti hat trick, kako to zovemo. Ali što se mene tiče, reći ću mu, ovo je moje posljednje slavlje.”
 
People magazin je prvi puta objavio ovu listu 1985. godine, a neka od imena koja se mogu podičiti laskavom titulom su Mel Gibson (1985), Tom Cruise (1990), Brad Pitt (1995 and 2000), Denzel Washington (1996) i Jude Law (2004).

Magazin je proglasio još i 14 najseksipilnijih muškaraca Hollywooda, među kojima su Brad Pitt, Patrick Dempsey (možemo ga vidjeti u seriji “Uvod u anatomiju”), Ashton  Kutcher, Taye Diggs, Johnny Depp i Leonardo DiCaprio.

Clooney je ove godine osvojio Oscar za ulogu u filmu “Syriana”.

 
Komentari
+2