Cagatay Ulusoy ili ipak šarmer Bali-beg? Tko su najzgodniji turski glumci?

Cagatay Ulusoy ili ipak šarmer Bali-beg? Tko su najzgodniji turski glumci?© Instagram

Çagatay Ulusoy danas slavi 30. rođendan. Idealna prilika je to da se prisjetimo njegovih kolega poput Buraka Özçivita, Kivança Tatlituga, Cana Yamana i ostalih frajera

Nakon što se turska serija 1001 noć prije točno deset godina počela emitirati na našoj televiziji, utkala je put svim ostalim turskim serijama kojih je s godinama bilo sve više. Odlična gluma, originalne priče i nova kultura koju smo upoznali kroz serije samo su neki od razloga zbog kojih smo ih toliko zavoljeli, ali jedan od glavnih razloga zasigurno su zgodni turski glumci, koji su nas osvojili već od prve serije. 

 

Jedan od poznatih turskih zavodnika i miljenik ženske publike je i Çagatay Ulusoy, poznat po ulozi Emira Sarrafoglu u seriji Djevojka imena Feriha. 23. rujna slavi 30. rođendan, a osim što se pojavio u brojnim serijama i filmovima, izgradio je i zavidnu karijeru modela. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)


Çagatay Ulusoy rođen je u Istanbulu 23. rujna 1990. Majka mu je iz Bosne, a otac mu je, iako je porijeklom Turčin, veći dio života proveo u Bugarskoj. Çagatay, koji se smatra jednim od najzgodnijih turskih glumaca, još je u djetinjstvu bio visokog rasta i fizički vrlo snažan, pa se počeo baviti košarkom, koja je u Turskoj vrlo popularan sport. Košarka ga je toliko privukla da je čak neko vrijeme mislio postati trener, ali njegovi su se životni planovi promijenili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)


Nakon škole upisao je fakultet za dizajnera krajolika, a u slobodno je vrijeme igrao košarku za sveučilišnu momčad i paralelno krenuo u glumačku školu. Uz sve to, u dobi od 19 godina počeo je raditi i kao model, a 2010. godine pobijedio je na natjecanju u Turskoj i proglašen je najboljim modelom Turske. Iste večeri kada je proglašen najboljim modelom godine, dobio je prvu ponudu za glumački posao, i to u TV seriji Djevojka imena Feriha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)


Nakon što se romantična ljubavna priča počela prikazivati na turskim ekranima, Çagatay Ulusoy postao je vrlo popularan u zemlji, a ubrzo i diljem svijeta. Nakon toga pojavio se u brojnim serijama i filmovima, a vidjeli smo ga u svim izdanjima - s drugom i kratkom kosom, s brade i bez brade, pa čak i ćelavog - i sa svakim svojim lookom ostavio nas je bez daha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)


Ali on nije jedini koji nas je oborio s nogu - prisjetile smo se još nekih turskih glumaca koji su nas očarali. A u anketi i ti možeš iznijeti svoje mišljenje - koji je od ovih turskih zavodnika tvoj favorit.
 
 
Koji je turski glumac najzgodniji?
Çagatay Ulusoy
Burak Özçivit
Kivanç Tatlitug
Can Yaman
Alp Navruz
Mehmet Günsür
Kaan Urgancioglu
Aras Bulut Iynemli
Gürbey Ileri
 
 
 
 
 
  
Burak Özçivit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Burak O¨zc¸ivit (@burakozcivit)


Popularni Bali-beg, Burak Özçivit oduševio nas je kada se pojavio u seriji Sulejman Veličanstveni i od tada mami uzdahe žena diljem Hrvatske, ali i diljem svijeta. Turski model i glumac rođen je 24. prosinca 1984., a svoju karijeru u modelingu započeo je 2003. godine, kada je izabran za top modela Turske i kada je počeo raditi s agencijama. 2005. godine izabran je za drugog najboljeg model svijeta. Svoju glumačku karijeru započeo je televizijskom serijom Eksi 18, a tijekom svoje glumačke karijere dobio je brojna priznanja.
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 24.9.2020 8:56:43
  • Bodova: 16370
  • Prijavi
Bali beg, samo dok ne otvori usta. Hahahaaa moja mama kaze da ovi koji vuku bosanske gene su zgodni!!
12345kike
  • 23.9.2020 17:20:51
  • Bodova: 50698
  • Prijavi
Teško se odlučiti.
tikica-
  • 23.9.2020 17:10:19
  • Bodova: 52314
  • Prijavi
Od ovh ponuđenih Bali Beg i Alp,čak su mi i slični.