Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Angelina rodila blizance

Angelina rodila blizance

U subotu rođeni blizanci - dječak i djevojčica najzgodnijeg hollywoodskog para

Glumica Angelina Jolie je u subotu navečer u Nici rodila blizance - dječaka i djevojčicu. Njen liječnik, dr. Michel Sussmann je rekao da se glumica, bebe i glumičin partner, Brad Pitt osjećaju izvrsno.

Sussmann je rekao da je Angelina rodila u subotu navečer carskim rezom dječaka Knox Leona i djevojčicu Vivienne Marcheline.

Carski rez je izveden ranije nego je bilo planirano zbog medicinskih razloga, tako da bebe budu rođene u najboljim uvjetima, no dr. Sussmann nije iznosio detalje.

Angelina je u bolnici od kraja prošlog mjeseca, a tu će ostati još nekoliko dana.

Angelina Jolie i Brad Pitt su se sa obitelji preselili na veliko imanje Miraval u blizini francuskog seoca Correns u svibnju ove godine. Correns je udaljen stotinjak kilometara od Nice.

Par Brangelina sada ima šestoro djece: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3), Shiloh (2) i blizance.
Prve slike blizanaca prodane su za 11.4 milijuna dolara jednom američkom časopisu, a novac će biti iskorišten u humanitarne svrhe.

 
Komentari
+2
 
eta
  • 7.1.2009 18:07:25
  • Bodova: 438
  • Prijavi
Blago njima, toliko puno para za par slika.