99-godišnja Eileen Lovett cijeli život odana Fordu

99-godišnja Eileen Lovett cijeli život odana Fordu

1929 – 2010 23 Fordova automobila i još je uvijek aktivna

Gospođa Eileen Lovett iz okruga Galway kupuje automobile u Higgins Motorparku / Higgins Garage-u od 1929.godine, a sredinom mjeseca dodala je 23. automobil, Ford Focus 2010. koji je kupila za svoju kćer.  

Gđa. Lovett koja će napuniti 99 ove godine, počela je voziti u dobi od 12 godine u svojem rodnom gradu Clifdenu u kojem je njezina obitelj imala pekarnicu - Lydon’s.  Dok je još uvijek bila u osnovnoj školi, njezino prvo putovanje kao vozačice bilo je 1923.godine kada ju je majka poslala po putar u pekarskom kombiju – modificiranom vozilu Ford Model T.

U dobi od 17 godina, 1929 godine, kupila je svoj prvi  Ford kod Higginsa u Galway-u ( koji kasnije postaje Motorpark), Ford 14.9 model za L198.  Eileen ga je zavoljela od prvog dana i prve vožnje i potom prikupila tisuće milja na dostavi robe iz pekarnice u hotele i škole u okolici Connemara i šire. Nakon dvije godine vožnje za obiteljsku pekarnicu, Eileen odlazi u Dublin gdje je učila za medicinsku sestru u bolnici Jervis Street Hospital. Imala je kratku karijeru medicinske sestre, udala se za svojeg supruga, Michaela Lovetta, školskog učitelja, 1938. godine. Kad god je trebala novi automobil, Eileen se uvijek vraćala u Higgins Motorpark u Galway-u.Čak i u dobi od 98 godina, Eileen zna napamet sve svoje Fordove (njih 22) koje je imala tijekom vozačke karijere uključujći i registarske oznake.

“Doista je rijetko čuti danas u Irskoj da postoji tolika razina lojalnosti jednoj marki ”, rekao je  Eddie Murphy, predsjednik i direktor Forda u Irskoj  “Eileen je vjerojatno najustrajniji Fordov kupac u zemlji i nadam se da će doživjeti još mnogo godina sigurne vožnje u novom obiteljskom Focusu 2010.”
 
Komentari
+2
 
Moderator
desert_rose
  • 23.1.2010 16:05:52
  • Bodova: 54838
  • Prijavi
Zanimljiva priča. Kad je tako vjeran kupac, mogli su joj taj i pokloniti. Ja sam vjeran kupac Renaulta. :)