Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

15 slavnih žena koje su otvoreno rekle da ne žele djecu

15 slavnih žena koje su otvoreno rekle da ne žele djecu© Instagram

Roditeljstvo nije za svakoga!

Kao i sve druge velike životne odluke, odluka o djeci nevjerojatno je osobna. A kao i sve te druge velike životne odluke, taj izbor može biti zbog bezbroj razičitih razloga

Bez obzira jesu li izabrale manje tradicionalan roditeljski put ili koncept majčinstva jednostavno nije za njih, ove zvijezde javno su progovorile o svojoj odluci da ne žele imati djecu

 
Cameron Diaz

"Toliko puno više posla imate ako imate i djecu. Imati živote osim svog vlastitog, za koje ste odgovorni - nisam to prihvatila. To mi je olakšalo stvari. Beba - to je cijeli dan, svaki dan 18 godina. Ne imati dijete može olakšati stvari, ali to ne čini odluku lakšom. Volim štititi ljude, ali nikad me nije privlačila pomisao da postanem majka. To ne znači da život nije ponekad težak. Ja sam samo ono što jesam. Radim na onome što jesam. Trenutno, mislim da su stvari dobre za mene. Puno sam napravila i ne zamaram se više time." - Esquire, 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMERON DIAZ (@thecameronmichellediaz) on

1/15
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 6.6.2019 18:52:24
  • Bodova: 54598
  • Prijavi
Kad bi svatko prethodno dobro razmislio o tome bi li bio dobar roditelj, bilo bi više dobrih odluka i manje nesretne djece na svijetu.Dijete nije igračka, ni ljubimac, ni ukrasni predmet koji možeš vratiti : to je PROJEKT, i to CJELOŽIVOTNI.Cijenim ove navedene izjave, jer su iskrene i proizašle iz pažljivog vaganja. Strašno je kako tzv. društvene norme, a u ovom dijelu svijeta je to čisti primitivizam, nameću ženi stvari koje nisu njezin izbor, između ostalog i roditeljstvo.
zeljkica67
  • 5.6.2019 21:34:00
  • Bodova: 6519
  • Prijavi
Svaka žena ima pravo odlučiti želi li imati djecu ili ne. Neke nemaju materinski instinkt, neke imaju karijeru. Ja to razumijem.
xerinija
  • 4.6.2019 17:59:23
  • Bodova: 64143
  • Prijavi
Pogrešan naslov! Većina ovih žena uopće nije rekla da NE želi djecu....