10 zvijezda koje su se 'popravile' kod kirurga, iako su to skrivale

10 zvijezda koje su se 'popravile' kod kirurga, iako su to skrivale© Profimedia.hr

Zna se mnoge zvijezde redovito odlaze 'pod nož', a neke od njih čak izgledaju potpuno neprirodno. Ali ipak smo se iznenadile kada smo otkrile da su neke imale korekcije u srednjoj školi

Jedan od posljednjih velikih tabua među velikim zvijezdama se polako ruši, mnoge od njih otvoreno priznaju estetske operacije ili korištenje botoksa. Iako se često moglo vidjeti da su nešto učinili na tijelu i licu, mnogi od njih su odbijali priznati korekcije i najčešće svoju mladolikost opravdavaju zdravom prehranom, vježbanjem i naravno zdravim načinom života.
 
Međutim, danas kada su estetske korekcije dostupne svima, a rade ih i poznati i nepoznati, više nije tabu pričati o tome. Kako se vremena mijenjaju, mnoge slavne dame naknadno su ispričale svoja iskustva, dobra i loša, vezana za korekcije na tijelu. Iznenadile smo se jer su neki vrlo rano počeli s korekcijama, na primjer Lisa Kudrow operirala je nos još u srednjoj školi.
 
1. Lisa Kudrow

Simpatična Lisa Kudrow koja je zauvijek osvojila naša srca svojim pjevanjem u "Prijateljima" vrlo je rano bila na estetskoj operaciji. U srednjoj školi napravila je korekciju nosa. "Uradila sam to prije nešto što sam otišla u novu školu. Bila je to dobra, dobra promjena", rekla je za The Saturday Evening Post.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
monete
  • 22.10.2020 19:47:51
  • Bodova: 618
  • Prijavi
Zaboravili se J.Lo i drustvo. Nebi one danas bile proglasene najljepsim zenama svijeta da nema pomoci kirurga. Zalosno ali istinito