Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ubaci ga u svoju prehranu: Najbolje vrste povrća koje pomažu kod mršavljenja

Ubaci ga u svoju prehranu: Najbolje vrste povrća koje pomažu kod mršavljenja© Unsplash

Budeš li redovno konzumirala povrće, ubrzo ćeš primijetiti promjene u svom izgledu i lakše ćeš održavati zdravu tjelesnu težinu

Zdrava i uranvotežena prehrana izuzetno je bitna za održavanje dobrog zdravlja, ali i normalne tjelesne težine. Kroz prehranu bismo si trebali osigurati sve važne nutrijente kao što su proteini, vlakna, vitamini i minerali, a voće i povrće su među najvažnijim namirnicama koje bismo trebali jesti svakodnevno.


Unsplash

Budeš li redovno konzumirala povrće, ubrzo ćeš primijetiti promjene u svom izgledu i lakše ćeš održavati zdravu tjelesnu težinu. S obzirom na to da sadrži dijetalna vlakna, bjelančevine, minerale i vitamine te malo kalorija, povrće je odličan saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma.
 
Ako imaš problema s debljanjem, onda ga svakako uvrsti u svoju prehranu, a neke od najboljih vrsta povrća koje potiče mršavljenje otkrivamo u nastavku.

Foto: Unsplash

Krastavci

Krastavci su izuzetno ukusni, a sadrže puno vode i jako malo kalorija pa ih to čini savršenom dijetalnom namirnicom. Mogu se pripremiti na razne načine, a najčešće ih jedemo u salatama. Dobri su za suzbijanje gladi, a možeš ih ubaciti i u običnu vodu i tako joj malo poboljšati okus. Također, potiču detoksikaciju u organizmu i vrlo su zasitni.


 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 28.7.2020 23:06:12
  • Bodova: 60771
  • Prijavi
Sve nabrojano volim i pripremam.