Trenerica otkrila koja su četiri koraka najvažnija za gubitak kilograma i oblikovanje bokova

Trenerica otkrila koja su četiri koraka najvažnija za gubitak kilograma i oblikovanje bokova© Depositphotos.com

Otkrivamo kako se riješiti dosadnih masnih naslaga oko bokova

Tijekom zimskih mjeseci svi smo malo više skloni nakupljanju kilograma, a ženama najveći problem u većini slučajeva predstavljaju struk, guza i bokovi jer se u tim dijelovima nekako najviše vole nakupljati masne naslage.
 
Mnoge žene imaju problem s oblikovanjem bokova i gubitkom masnih naslaga koje se nalaze na tom dijelu tijela. Australska trenerica Rachel Attard otkrila je kako oblikovanje savršenih bokova i ne mora biti teško, samo se važno pridržavati određenih koraka.
 
Attard smatra kako mnoge žene imaju probleme s debljinom u predjelu bokova zbog hormona. Zbog naše specifične građe i predodređenosti za rađanje djece, mnoge masnoće koje unosimo kroz hranu skupljaju se upravo u ovom dijelu tijela. Iako neke žene odluče ne imati djecu, problem s masnim naslagama oko bokova nažalost ostaje.
 
Želite li se riješiti tog dosadnog viška kilograma, u nastavku vam otkrivamo na koje biste četiri stvari trebali obratiti najviše pažnje.  

 
Kardio vježbe

Kardio vježbe visokog intenziteta najbolji su način za toniranje cijelog tijela, ali i za gubljenje viška kilograma. Najčešći primjer ovakvog treninga je trčanje. Attard otkriva kako je bilo koji kardio trening dobar, ali važno je da traje minimalno 20 do 30 minuta. S obzirom na to da je gubljenje naslaga na ciljnim mjestima gotovo nemoguće, najbolje je odraditi kardio sesije visokog intenziteta barem tri puta tjedno želite li sagorjeti puno kalorija te se riješiti viška masnih naslaga na svim dijelovima tijela.

 
 
1/4
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 31.1.2019 9:00:11
  • Bodova: 50783
  • Prijavi
Prehrana i vjezbe.