Potvrdili stručnjaci: Uz ove savjete ćeš lako vratiti top liniju

Potvrdili stručnjaci: Uz ove savjete ćeš lako vratiti top liniju© www.profimedia.hr

Mršavljenje ne mora biti toliko komplicirano kao što se na prvi pogled čini - zapravo je puno jednostavnije

Mršavljenje se može činiti kao naizgled nemoguć zadatak, posebno uzmemo li u obzir toliko različitih dijeta koje su se tijekom godina pojavile, toliko različitih planova prehrane, vrsti vježbi i svega ostalog što bi nam moglo pomoći na putu gubitka kilograma.
 
Ipak, prema mišljenju nekih liječnika, mršavljenje ne mora biti toliko komplicirano - zapravo je puno jednostavnije nego što mnoge od nas misle.

I male promjene u svakodnevnom životu mogu ti pomoći pri gubitku kilograma, od izbacivanja kave iz tvoje jutarnje rutine pa sve do unosa više voća i povrća u organizam. Ovo su samo neki od savjeta doktora koje su podijelili za portal Eat This, a mi smo ih izdvojile njih deset.
 
Pij dovoljno vode

"Prvi savjet koji obično preporučujem svima, bilo da se radi o pacijentima ili ljudima s kojima se susrećem, jest povećati unos vode", kaže liječnica Cedrina Calder, poznata i kao FitDoc,  i dodaje kako velika većina ljudi tijekom dana ne unosi dovoljno vode, a upravo pijenje više vode pomaže pri mršavljenju jer se pokazalo da to ubrzava naš metabolizam, a pomaže i pri ispuštanju dodatne težine vode koju nosimo. Voda nas uz to održava hidratiziranima, što je vrlo važno, a potrebna nam je za sve različite procese koji se odvijaju u našim tijelima.

(Foto: Unsplash)
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 23.10.2020 17:22:37
  • Bodova: 51059
  • Prijavi
Svih ovih savjeta se pridržavam jedino mi sna fali,a kavu pijem samo ujutro.Škemba nikak da se smanji.
marija12369
  • 23.10.2020 14:46:56
  • Bodova: 18238
  • Prijavi
E,da kad bi to tako išlo. Lako je na papiru,i u mislima-malo teže u stvarnosti.