Ovo su najbolji načini za gubljenje dosadnih masnih naslaga oko trbuha

Ovo su najbolji načini za gubljenje dosadnih masnih naslaga oko trbuha© Depositphotos.com

Znanstvenici su potvrdili da ovi trikovi doista djeluju

Kad je riječ o mršavljenju i gubljenju suvišnih kilograma, masne naslage, tzv. 'šlaufići' oko trbuha mnogima predstavljaju problem.
 
Čak i kada se postigne željena kilaža, pojedinih se masnih nakupina na tijelu teško riješiti. Kao najveći neprijatelji ravnom trbuhu ističu se nezdrava hrana, sjedenje te nedostatak fizičke aktivnosti.
 
Redovno vježbanje i zdrava prehrana su prioritet, no postoje i mnogi drugi načini i trikovi koji mogu pospješiti skidanje tih dosadnih jastučića oko trbuha, a mi ti u nastavku otkrivamo čak 12 za koje je znanstveno dokazano da su učinkoviti.


Foto: Unsplash
 
Važno je prilagoditi svoje svakodnevne navike

Velik dio mršavljenja je svjesnost o svakodnevnim odlukama koje donosiš. Primjerice, kada si na piću s prijateljima vrlo je važno da paziš na to što unosiš u svoje tijelo. Nekoliko koktela viška jednom tjednom vrlo će nepovoljno djelovati na izgled tvog trbuha. Dakle, pomno planiraj svoju svakodnevicu i budi svjesna svih odluka (vezanih uz prehranu) koje donosiš.

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ketyica22
  • 19.7.2019 17:20:32
  • Bodova: 10735
  • Prijavi
Otprilike se pridržavam ovih savjeta i mogu reći da mi se kilaza znatno smanjuje postepeno. Jedite proteine i budite aktivni!