Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Lana Jurčević postala zaštitno lice Nestle FITNESS žitarica

Lana Jurčević postala zaštitno lice Nestle FITNESS žitarica

Lana Jurčević postala prvo zaštitno lice Nestlé FITNESS žitarica za Hrvatsku

Lana Jurčević, poznata hrvatska pjevačica, postala je prvo zaštitno lice Nestlé FITNESS žitarica za hrvatsko tržište. Lanu i Nestlé FITNESS povezali su ples kao zabavan način održavanja forme te Lanina briga o pravilnoj prehrani koja uključuje i žitarice napravljene sa cjelovitim zrnom. Upravo je zato u Centru za rekreaciju i ples La' Studio by Lana Jurčević predstavljen i novi Nestlé FITNESS Program vježbanja za ravan trbuh koji donosi zabavne plesne koreografije za učvršćivanje mišića, ali i savjete za pravilnu prehranu.

„Program vježbanja za ravan trbuh kroz svoja tri jednostavna koraka pomaže na putu do ravnog trbuha. Kako je osim samog vježbanja bitna i zabava, Nestlé FITNESS je u suradnji sa svjetski poznatom koreografkinjom Deanne Berry osmislio dva plesna Popstar programa vježbanja uz pomoć kojih se u samo 20 minuta mogu učvrstiti mišići, ali se pritom i dobro zabaviti, pogotovo u društvu“ – izjavila je Irena Kurtanjek iz Odjela komunikacija i marketinških servisa Nestlé Adriatic.

Na internetskoj stranici www.nestle-fitness.com/hr/flatbellyprogram nalazi se program koji se sastoji od nekolicine vježbi za trbušne mišiće, ali i niza savjeta kako ih pravilno izvoditi te dviju plesnih koreografija – Popstar Urban i Popstar Club – koje će zadovoljiti ljubitelje i klupske i urbane glazbe. Program vježbanja za ravan trbuh idealna je pomoć u postizanju čvršćih mišića. Iz programa je potrebno odabrati onu vježbu koja vam najbolje odgovara i odvojiti 20 minuta dnevno kako bi došli do cilja. Uz to, na stranici se nalazi još niz savjeta za pravilnu prehranu te mnoštvo jednostavnih recepata za ukusna i uravnotežena jela. Pravilna i uravnotežena prehrana podrazumijeva redovito konzumiranje doručka, a Nestlé FITNESS žitarice svakako su dobar izbor za pravilan početak dana. Žitarice za doručak napravljene su sa cjelovitim (integralnim) zrnom te su obogaćene vitaminima i mineralima (željezom i kalcijem).

Lana Jurčević, koja je s trenericama u svom Centru za rekreaciju i ples La' Studio već isprobala Popstar plesne koreografije, izjavila je: „Drago mi je što sam postala zaštitno lice Nestlé FITNESS žitarica za hrvatsko tržište. Svi smo svjesni kako je pravilna prehrana, uz redovitu tjelesnu aktivnost, važna u održavanju idealne tjelesne težine. Kao veliku ljubiteljicu plesa, oduševile su me Popstar plesne koreografije iz Programa vježbanja za ravan trbuh. Jednostavno ih je naučiti i za njih je potrebno samo 20 minuta, tako da ih bez problema mogu uvrstiti u svoj užurbani dnevni raspored. Sigurna sam da će se ovim načinom vježbanja 'zaraziti' cure diljem Hrvatske.“

Više informacija o Programu vježbanja za ravan trbuh potražite na www.nestle-fitness.com/hr/flatbellyprogram ili Facebook stranici www.facebook.com/Fitnesszitarice
 
 
Komentari
+2
 
traviata
  • 4.6.2013 15:25:06
  • Bodova: 860
  • Prijavi
Ljiejpa je reklama, samo i te žitarice poput mnogih drugih imaju visoki GI, ne služe za dijetu nego za finu hranicu. Dijetne žitarice su bez dodanih šećera, ćokolade i sl., samo čiste žitarice. Znači zabluda je da ćete uz njih mršaviti jer su fitness i cijelo zrno, ali sadrže šećer i puno Kcal....
sandrasanexs
  • 4.6.2013 11:42:38
  • Bodova: 7
  • Prijavi
<3
ermossa
  • 16.5.2013 13:10:22
  • Bodova: 2966
  • Prijavi
Dobar odabir, Lana je stvarno preslatka :)