Kardashianke otkrivaju 10 savjeta za mršavljenje koji doista funkcioniraju

Kardashianke otkrivaju 10 savjeta za mršavljenje koji doista funkcioniraju© Getty Images

Savjeti na koje vrijedi obratiti pažnju

Bez obzira na to čitaš li trač rubrike ili ne, za članove celebrity obitelji Kardashian zasigurno si čula. Sviđale nam se ili ne, ne možemo opovrgnuti činjenicu da Kardashian cure vraški dobro izgledaju, čak i nakon poroda u vrlo su kratkom roku vratile svoju savršenu liniju. Stoga je teško ne zapitati se u čemu je njihova tajna kad je u pitanju održavanje fit izgleda.
 
Iako nijedna od Kardashian žena nije certificirani stručnjak za gubljenje kilograma, čini se da znaju koji su trikovi najučinkovitiji kod gubljenja kilograma. Kim je izgubila čak 27 kilograma koje je dobila nakon svoje posljednje trudnoće. Kourtney je samo 5 mjeseci nakon poroda uspjela izgubiti 15 kilograma, a tu je i Khloe koja također odlično održava svoju mršavu liniju.
 
Iako su neke od njihovih strategija mršavljenja nezdrave i neučinkovite, činjenica je da Kardashianke imaju pristup najboljim fitness trenerima i nutricionistima, a Cosmopolitan.com je istražio koji su od njihovih savjeta za mršavljenje sigurni i učinkoviti. U nastavku ti otkrivamo one na koje vrijedi obratiti pažnju.

Foto: Instagram

Postavi si realne ciljeve

Kim je, primjerice, tijekom svoje posljednje dijete bila vrlo uporna i motivirana, a svoj je napredak temeljen na brojkama na vagi stalno dijelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian Glam (@kimkglam)


Stručnjaci tvrde kako ljudi koji se redovno važu imaju veće šanse za uspjeh kad je u pitanju mršavljenje jer na taj način imaju pod kontrolom svoj napredak i realne podatke koji im pokazuju jesu li na dobrom putu ili ne. Iz tog je razloga vrlo važno odabrati si realan cilj i ne se opterećivati manjim fluktuacijama težine koje se mogu povremeno pojaviti. Svakodnevno vaganje (najbolje ujutro) može biti vrlo učinkovit alat kod gubitka kilograma.
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2