Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kako do trajne vitkosti? Najprodavanija ponuda na Crnom Jaju je opet online!

Kako do trajne vitkosti? Najprodavanija ponuda na Crnom Jaju je opet online!

Samo na Crnom Jaju i samo jednom godišnje u suradnji sa svjetski priznatim brendom Figurella nudimo vam najučinkovitiji Push Up program trajne vitkosti, podržan od strane tisuće zadovoljnih korisnica, sada je dostupan uz čak 80% popusta i tri grada – Zagrebu, Rijeci i Zadru!


Vitka linija, trajno oblikovano i čvrsto tijelo moguće je i nakon blagdana! Blagdanski dani su iza nas, a prizor u ogledalo nimalo Vas ne oduševljava? Željni ste gubitka kilograma, a nikako da sami postignete željeno? Uvjerite se da su promjene itekako moguće uz mršavljenje i oblikovanje tijela bez gladovanja sa 42 vrhunska tretmana!

Vaš preobražaj počinje u suradnji s Figurellinim stručnim timom kroz 5 koraka: besplatna analiza figure, ciljana fizička aktivnost, terapija aktivnim kisikom (ili ozonom), pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani koji savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju Vam blistave i zapanjujuće rezultate!


Briga o sebi, osjećaj ženstvenosti i zadovoljstva, čvrsto i oblikovano tijelo usrećit će svaku od Vas! Stoga, pridružite se zadovoljnim korisnicama i neka ova bude Vaša godina uz napokon postignute željene promjene životnog stila, oblikovano tijelo, trajne rezultate i zadovoljstvo bez premca! Vrijeme za promjene je SAD jer ponuda je ograničena, ide samo jednom godišnje i samo na CrnoJaje.hr!
 
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 15.1.2019 23:27:13
  • Bodova: 45259
  • Prijavi
Besplatna reklama.