Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

I ove kalorije se računaju: Koja alkoholna pića imaju najmanje, a koja najviše kalorija?

I ove kalorije se računaju: Koja alkoholna pića imaju najmanje, a koja najviše kalorija?© Pixabay

Često brojimo kalorije u hrani i pazimo na količinu, ali zaboravimo da i povremeno omiljeno alkoholno piće može imati veliki broj kalorija. Pogotovo ako popijemo malo više

Prije nego se odlučiš za neko večernje opuštanje i odabir pića, dobro je znati koja pića imaju više kalorija od drugih. U posljednje žene se vole opustiti uz džin i tonik, omiljena kombinacija finog okusa. Iako se često misli da je pivo jako kalorično i deblja, džin i tonik zapravo ima više kalorija nego svjetlo pivo. Bijelo vino ima manje kalorija od crnog. Pogledaj popis omiljenih pića od najkaloričnijih do onih s manje kalorija i odluči se, ali naravno pazi na količinu.
 
Margarita

Margarita je koktel na bazi tekile i jako je omiljen među ženama. Međutim, kada se radi o kalorijama, prvi je na listi. Kako bi pripremila zdraviju varijantu možeš koristiti avokado, mango ili sok od naranče i dobit ćeš određenu količinu minerala i vitamina. 


(Foto: Pixabay)
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2