Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Drage dame, vrijeme za promjene je SADA!

Drage dame, vrijeme za promjene je SADA!

Crno Jaje - Vaš No.1 omiljeni portal s najboljim ponudama & Figurella - svjetski priznat brend s tradicijom u Hrvatskoj više od 20 godina, a u svijetu 40 godina, i ove godine u suradnji!

Trajna vitkost, oblikovano i čvrsto tijelo bez gladovanja mogući su uz Figurellin Push Up program trajne vitkosti! Podržan i provjeren od strane tisuće zadovoljnih korisnica, sada je dostupan uz čak 80% popusta i tri grada - Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Uplovite u oazu dobrih emocija i uz 42 vrhunska tretmana i uvjerite se da su mršavljenje i vitka linija mogući i za Vas! Vaš preobražaj počinje u suradnji s Figurellinim stručnim timom kroz 5 koraka: besplatna analiza figure, ciljana fizička aktivnost, terapija aktivnim kisikom (ili ozonom), pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani koji savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju Vam blistave i zapanjujuće rezultate!Drage dame, ženstvenost, čvrsto i zdravo tijelo, briga o sebi temeljne su postavke sreće i zadovoljstva svake od Vas! Stoga, pridružite se zadovoljnim korisnicama i neka ova bude Vaša godina uz napokon postignute željene promjene životnog stila, oblikovano tijelo, trajne rezultate i zadovoljstvo bez premca!

Dolazak u Figurellu, gesta je ljubavi prema sebi, a Vaše Crno Jaje i ove godine prati Vas kroz trenutke promjene, zadovoljstva i sreće!
 
Komentari
+2