Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Brzo, jednostavno i LCHF/keto: azijski stir-fry, cvjet-popečci i 2 famozna deserta

Brzo, jednostavno i LCHF/keto: azijski stir-fry, cvjet-popečci i 2 famozna deserta

Pet jednostavnih recepta u kojima će svatko uživati!


Fritata sa špinatom


(za 4 osobe)

Sastojci:
150 g nasjeckanog špeka ili kobasice
1 žlice maslaca ili kokosovog ulja za pečenje
250 g svježeg špinata
8 jaja
1 šalica punomasnog vrhnja za kuhanje
150 g naribanog punomasnog sira
sol i papar

Zagrijte pećnicu na 180°C. Pržite špek na maslacu (ili kokosovom ulju) da postane hrskav. Dodajte svježi oprani i ocijeđeni špinat i kratko popržite tek toliko da uvene. Maknite s vatre. Izmutite jaja i vrhnje sa solju i paprom i izlijte u namašćeni manji protvan (23x23 cm). Dodajte špek i špinat, malo promiješajte i na kraju posipajte naribanim sirom. Pecite 23-30 minuta dok ne dobije zlatnu boju.
1/5
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 31.8.2018 14:55:56
  • Bodova: 14682
  • Prijavi
Genijali recepti , jedan bolji od drugog.
vmarina
  • 31.8.2018 11:21:05
  • Bodova: 46265
  • Prijavi
Super recepti.