10 načina koji će ti pomoći da bolje kontroliraš svoj apetit

10 načina koji će ti pomoći da bolje kontroliraš svoj apetit© Unsplash

Nekoliko provjerenih trikova

Gotovo svaka žena sanja o savršenom tijelu, no činjenica je da genetika, fizička aktivnost i zdrava prehrana igraju ključnu ulogu kod postizanja lijepog i fit izgleda.
 
I dok je genetika nešto na što ne možemo utjecati, ono na što možemo su naši svakodnevni izbori vezani uz prehranu te redovitost kad je u pitanju vježbanje. Postoje određeni načini koji ti mogu pomoći da obuzdaš svoju glad i da zaustaviš želju za nezdravim namirnicama.
 
Pokušavaš li se riješiti viška kilograma, a stalno si gladna, u nastavku ti otkrivamo nekoliko učinkovitih trikova koji će ti pomoći da bolje kontroliraš svoj apetit.
 
U shopping sa žvakaćom gumom

Vjerovala ili ne, žvakaća guma može uvelike pomoći kod obuzdavanja  apetita, a sigurno si već čula za to da u nabavku namirnica nikako nije dobro ići praznog želuca. Naime, budeš li gladna, mnogo su veće šanse da ćeš kupiti nezdrave namirnice te sve ono što ti nije potrebno. Istraživanja su pokazala da se ljudi prilikom žvakanja žvakaće gume osjećaju manje gladno, a također i manje čeznu za junk hranom.
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 25.5.2019 21:44:46
  • Bodova: 50025
  • Prijavi
Ma da? Iskreno,uopće nisam gledala.Meni to ne treba. Ako ćemo se lagati.
oprezna
  • 25.5.2019 21:39:53
  • Bodova: 144710
  • Prijavi
Svaki savjet dvije rečenice razvučene na 10 stranica ...