Dobro si se provela u snu? Otkrivamo deset seksi snova i njihova značenja

Dobro si se provela u snu? Otkrivamo deset seksi snova i njihova značenja© Pexels

Snovi o seksu vrlo su česti, a nose i neke poruke za tebe na javi. Otkrij što znači voditi ljubav sa šefom, prijateljicom, Bradom Pittom...

Seksi snovi sjajna su stvar. Prije svega sigurni su (nema neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti), a ako si te sreće pa znaš upravljati svojim snovima (odnosno lucidno sanjaš), možeš u njima raditi što hoćeš i s kim hoćeš.
 
Budiš se sjajno raspoložena i spremna za novi dan, a onaj ili možda ona koju si sanjala čude se što ih tako lijepo gledaš. Naravno, ako je riječ o nekome iz tvoje okoline. Možda si izabrala provesti noć s filmskom zvijezdom ili omiljenim pjevačem - u snovima je aspolutno sve moguće.

Kako god bilo, noćni orgazmi neočekivani su poklon tvome tijelu. Donosimo ti deset seksi snova i njihova značenja, kako ih tumači seksualna terapeutkinja i psihologinja dr. Janet Brito.  

 
Sanjaš seks sa slavnom osobom

Sasvim je normalno sanjati slavne osobe ili druga, tebi poznata lica. Stanfordska studija pokazala je da ćeš najčešće u snovima susresti osobe iz jave - bilo da si ih vidjela na televiziji ili u lokalnoj mesnici.

Ako si heteroseksualne orijentacije, a sanjaš da vodiš ljubav s omiljenom glumicom, to nikako ne znači da imaš lezbijskih sklonosti, već da se diviš njezinim profesionalnim kvalitetama, karakteru ili izgledu te nastojiš iste i sama dosegnuti.  Isto vrijedi i u suprotnom smjeru - ako si lezbijka, a sanjaš heteroseksualni odnos. 

A kad je već u snovima sve moguće, zašto ne pozvati u svoj krevet oba gospodina s donje fotke? Zaista se teško odlučiti izabrati samo jednog...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 15.5.2020 21:39:53
  • Bodova: 50697
  • Prijavi
Što bi imala od toga da to zapišem?