Želite punije usne na brzinu? Onda morate saznati ove trikove!

Želite punije usne na brzinu? Onda morate saznati ove trikove!© Depositphotos

Postupak je prilično jednostavan, isprobajte ga!

Svatko od nas ima svoje male tajne i trikove kojima mogu popraviti vlastite malene nedostatke, a to posebno vrijedi za najbolje svjetske vizažiste koji šminkaju poznate svjetske dame. Ovog puta ukrast ćemo njihove tajne i otkriti vam kako na jednostavan način stvoriti iluziju punijih usana.
 
VERZIJA 1


Foto: chikk.net

Postupak je prilično jednostavan: za savršene pune usne koje privlače pažnju, kao i modeli u časopisima, nakon što ste usne obrubili i popunili olovkom za usne, na vrh malog prsta ili na kistić stavite malo korektora ili sjenila, pa ga nanesite na sredinu unutarnjeg ruba donje i gornje usne. Ovo napravite nakon što ste nanijeli ruž. Kistićem izblendajte rubove gdje se nalaze korektor ili sjenilo, kako bi prijelaz izgledao prirodno. na kraju možete na taj dio nanijeti i malo sjajila (ali ne pretjerujte).

Što se tiče sjenila koje nanosite - možete eksperimentirati s bilo kojom kombinacijom boja (ružičasto sjenilo na crveni ruž ili zlatno sjenilo na crveni ruž; svjetlo (bijelo) sjenilo na ruž boje mesa; zlatno sjenilo na ruž boje breskve...). Jedino na što morate pripaziti jest da sjenilo bude svjetlije od ruža. Efekt koji ćete postići su punije usne s više dimenzije koje naprosto mame poglede.
1/2
 
Komentari
+2
 
merida
  • 13.1.2019 18:52:35
  • Bodova: 23236
  • Prijavi
I jedne i druge usne su same po sebi deblje tako da ih ovi trikovi i nisu baš učinili većima. Treba na tanjim usnama to prikazati. Sviđa mi se verzija 1, baš ću probati.
anna-herman
  • 13.1.2019 17:43:49
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
Sve je to O.K., ali su i jedan i pogotovo drugi primjer prikazani na već punim usnama.