Za savršen make up look: Celebrity vizažisti otkrili omiljene crne tuševe za oči

Za savršen make up look: Celebrity vizažisti otkrili omiljene crne tuševe za oči© Instagram/sephora/kyliecosmetics

Svi ga obožavaju i rado nose, i to s dobrim razlogom - crni će tuš na očima podići svakodnevni make up look, kao i glamurozni za večernji izlazak

Stalno ga viđamo na glumicama na crvenim tepisima i manekenkama na modnim pistama, ali i Instagram profilima brojnim slavnih dama - bilo da se radi o ravnoj liniji, mačkastom pogledu ili o 'smokey eyes', crni je eyeliner već godinama broj jedan kada je u pitanju šminkanje. 
via Giphy
 

Svi ga obožavaju i rado nose, i to s dobrim razlogom - crni je tuš na očima bezvremenski klasik i ide na sve, a odlično će podići svakodnevni make up look, kao i glamurozni look za večernji izlazak. 
 
Ipak, kada je u pitanju odabir jedne od stotina tisuća formula crnih tuševa i olovaka koji su dostupni na tržištu, gdje krenuti i koju od njih odabrati? Od olovki koje stvaraju 'smokey eye' efekt do gelastih formula i tuša u olovci, teško se odlučiti koji je najbolji izbor. Zato smo izdvojile savjete koje su poznati vizažisti podijelili za Vogue - otkrili su koji su njihovi omiljeni crni tuševi, ali i kako da tuš ostane postojan tijekom cijelog dana.

 
Patrick Ta

Patrick Ta, vizažist koji je zaslužan za neke od najboljih make up lookova Adriane Lime i Belle Hadid, kao svoj omiljeni tuš za oči ističe Inglot AMC tuš za oči u gelu. "Kako bi osigurala savršenu liniju, najprije ju iscrtaj običnim tušem i kutnom četkicom, a zatim preko nje pređi tušem za oči u gelu", njegov je savjet.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)Inglot AMC, 105 kn
 
Tuš za oči u gelu pruža jarku i intenzivnu boju, crta preciznu liniju, a može stvoriti i debelu i tanku liniju. Stvara atraktivni dramatični izgled.
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2