Vrući jesenski trend: Grimizni ruž za usne

Vrući jesenski trend: Grimizni ruž za usne

Osjećajte se samopouzdano i seksi uz grimiznu nijansu na usnama

Ljubiteljice crvenih ruževa ove su jeseni došle ne svoje jer su u trendu sve nijanse, od jarko crvene pa do bordo i grimiznih nijansi. Upravo je grimizna nijansa ruža za usne jedan od najpopularnijih trendova ove jeseni, a u prilog tome ide i činjenica da ga nose i brojne poznate zvijezde.

Neke se žene ne usude nositi jarke i upečatljive nijanse poput grimizne, no ne treba biti straha jer uz određene trikove i savjete koje vam otkrivamo u nastavku ona pristaje svima. 

 
Dobro je znati...

1. Birajte laganije nijanse

Želite li nositi ovaj trend i tijekom dana, trebali biste odabrati nešto suptilnije nijanse grimiznog ruža za usne. Jedan od trikova je da nanesete svoju uobičajeni ruž u toj boji te da višak ruža skinete s maramicom. Na taj način ruž će na usnama izgledati svjetlije te biti manje upečatljiv. Ili jednostavno nanesite ruž samo ne sredinu usana te prstima razmažite po cijeloj dužini. 


2. Matirajuće baršunaste usne

Za sofisticiran izgled, kreirajte baršunaste usne jer s bogatom grimiznom nijansom to odlično funkcionira. Želite li postići baršunasti izgled usana, ruž je potrebno nanositi pomoću četkice za ruž. Nakon što nanesete ruž, maramicom obrišite višak kako bi boja svuda bila nanesena ravnomjerno. 


 
3. Koristite olovku za usne

Kako biste postigli uglađen i pomalo dramatičan izgled, svakako prije nanošenja grimiznog ruža koristite olovku za usne. Kod grimizne je nijanse najbolje koristiti tamne i crvene olovke kako biste izbjegli 'prelijevanje' ruža preko ruba usana. Pripazite da kod odabira olovke za usne ne odaberete pretamnu ili presvijetlu nijansu.


 
4. Sjajne usne

Želite li da vaš matirajući ruž za usne izgleda sjajno jednostavno nakon nanošenja ruža nanesite malo bezbojnog sjajila. Na taj ćete način postići efekt punijih usana, a osobito je takav izgled prikladan za svečanije prigode. 


5. Minimalna količina šminke na očima

Kada se odlučite za nošenje jarkih boja na usnama, vrlo je važno da šminka na očima bude minimalna ili da je jednostavno nema. Naime, ako na usnama nosimo upečatljive nijanse, šminka na očima ne smije biti prejaka kako ne bi izgledali prenapadno. 


6. Koristite rumenilo iste nijanse

Pokušajte nabaviti rumenilo u istoj nijansi kao i ruž i zajedno ih nosite jer to izgleda vrlo lijepo i efektno. Ili jednostavno neka vam vaš ruž posluži kao rumenilo. Nanesite malo ruža na obraze i razmažite kako bi postigli željeni učinak.

1/3
 
Komentari
+2
 
indy
  • 3.12.2014 12:10:21
  • Bodova: 20971
  • Prijavi
Volim sve nijanse crvenih ruževa , a trenutno koristim Avonov Coral connection.
bozicavalentic
  • 21.11.2014 8:46:54
  • Bodova: 83
  • Prijavi
Ne da voim crveni ruž nego ga obožavam i to najviše iz Avona kataloške prodaje...sa crvenim ružom svaka žena se osječa kao kraljica..
tuljak
  • 13.11.2014 8:48:06
  • Bodova: 1852
  • Prijavi
Ruž ako nije crven nije ruž!