Vizažisti otkrivaju kako pronaći savršeni ruž za usne u nude nijansi

Vizažisti otkrivaju kako pronaći savršeni ruž za usne u nude nijansi

Savjeti koje valja uzeti u obzir prilikom kupnje ruževa u nude nijansi

Ono što je mala crna haljinica u našem ormaru, to je ruž u nude nijansi u kozmetičkoj torbici - statement komad kojeg bi trebala imati baš svaka žena.

S ružem u nude nijanse ne možeš pogriješiti jer su oni uvijek u trendu, no valja napomenuti kako postoji jako puno različitih nude nijansi i ne pristaju sve svima jednako.

Pronaći idealan ruž u nude nijansi pravi je izazov, no postoje određeni trikovi koji ti uvelike mogu olakšati odabir.

Na tržištu postoji jako puno nijansi, no ono na što najviše treba obratiti pažnju prilikom odabira idealne nijanse je tvoja boja tena. Ruž ne bi trebao biti isti kao i tvoj ten jer ćeš u protivnom izgledati neprirodno. Stručjnaci tvrde da je najbolji način za odabir idealne nude nijanse ona koja odgovara boji tvojih bradavica. Ipak, taj savjet ne vrijedi za djevojke s jako tamnom ili pak svijetlom bojom puti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) onIdealna nijansa je ona koja će naglasiti tvoju prirodnu boju usana, a istovremeno će odlično odgovarati i tvojoj boji tena.

U principu, vizažisti otkrivaju kako ženama sa svijetlom bojom tena najviše odgovaraju nježne ružičaste nijanse, a onima sa tamnom puti najbolje će odgovarati boja karamele.

Kako bismo ti malo olakšale odabir prilikom odabira savršene nude nijanse, u nastavku ti okrivamo naših deset favorita.


Foto: Instagram, Unsplash

Nars Velvet Matte Lipstick Pencil, 180 kn


 La Dolce Vita
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 24.9.2019 7:53:41
  • Bodova: 62700
  • Prijavi
"Stručnjaci tvrde da je najbolji način za odabir idealne nude nijanse ona koja odgovara boji tvojih bradavica." - već vidim žene kako hodaju drogerijom sa grudima na gotovs i traže odgovarajuću nijansu ruža..