Tuševi za oči za savršen make up look koji će trajati cijeli dan

Tuševi za oči za savršen make up look koji će trajati cijeli dan© www.profimedia.hr

Tuš za oči neizostavan je dio naše kozmetičke torbice jer uz njega možemo dobiti savršen dnevni, ali i večernji make up look

Posljednje što želimo nakon što petnaest minuta provedemo crtajući svoje najravnomjernije, najoštrije i najelegantnije linije s eyelinerom je da nam to remek-djelo nestane s očiju nakon samo nekoliko sati. Jer ako smo konačno postale vješte u nanošenju tuša za oči, onda se nadamo da će to vidjeti dugo nakon nanošenja.
 
Slično kao što su se s godinama naši talenti za nanošenje eyelinera poboljšali, poboljšale su se i njihove formule. Često ih možemo naći u obliku flomastera, a takve formule obećavaju sate nerazmazanog tuša na očima, bilo da više voliš tanke linije tamnosmeđe boje, debele linije crne ili  pak one u bojama.
 

via Giphy

A kako bi i tvoj eyeliner, jednom kad ga naneseš, ostao postojan cijeli dan, izdvojile smo naših top 10 eyelinera uz koje će tvoj make up trajati cijeli dan.
 
Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen, 175 kn


Urban Decay vodootporni tuš za oči je polu-mat tuš s preciznim aplikatorom. Novi ultra-fini, fleksibilni vrh četkice daje ti potpunu kontrolu nad nanošenjem i oblikom linije, a postojan je tijekom cijelog dana.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2