Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Trikovi profesionalke: jedna od najslavnijih beauty YouTuberica otkrila kako vizualno povećati oči

Trikovi profesionalke: jedna od najslavnijih beauty YouTuberica otkrila kako vizualno povećati oči© www.profimedia.hr

Velike oči odsada dolaze u prvi plan jer će ovi trikovi učiniti pravo beauty čudo

Velike i lijepo uokvirene oči mogu značajno promijeniti izgled lica. Neki imaju sreće pa se ne moraju mnogo truditi, ali ostali ne moraju očajavati jer se šminkom može postići baš sve. 

Jedna od najpoznatijih beauty vlogerica, Huda Kattan, u novom je videu otkrila najbolje metode kako vizualno povećati oči. Osim bavljenja YouTubeom, Huda ima i vlastitu liniju šminke, a na YouTubeu broji čak 3 milijuna subscribera. 

Sve što vam je potrebno je korektor, sjenilo, tuš za oči i maskara:
 
1. Nanesi odgovarajući korektor

Huda je prije svega naglasila važnost korištenja odgovarajućeg korektora. "Krivi korektor može učiniti tvoje oči vizualno manjima", otkrila je i nanijela korektor u točkicama, a zatim ga blendala malom četkicom.

Na jednom je oku pokazila pravi način nanošenja šminke, a na drugom pogrešan. Presvijetli korektor može jednako loše izgledati na očima kao i pretamni

 
1/4
 
Komentari
+2