Trikovi kako iskoristiti kozmetičke proizvode do zadnje kapi i uštedjeti

Trikovi kako iskoristiti kozmetičke proizvode do zadnje kapi i uštedjeti© Unsplash

Često nismo niti svjesne koliko je zapravo kozmetike ostalo u posudici koju bacamo. Nauči kako ih iskoristiti do kraja te što napraviti u slučaju da ti se pokida omiljeni ruž ili razbije novo sjenilo

Kozmetički proizvodi ponekad mogu biti vrlo skupocjeni i zato ih želimo iskoristiti najviše što možemo. Kada istisnemo zadnju kap iz tubice ili bočice i mislimo da je to kraj našem proizvodu, nismo niti svjesne da je u istoj toj bočici vjerojatno ostalo proizvoda dovoljno za još nekoliko korištenja. 
  

Upravo zato smo se 'bacile' na istraživanje kako iskoristiti i te posljednje poteze maskarom, ružem ili kapi tekućeg pudera. Pronašle smo mnogo trikova i savjeta i izabrale nekoliko najkorisnijih koji će nam svima dobro doći. Jednom kada otkriješ koliko je proizvoda zapravo ostalo u pakiranju, sigurne smo da ćeš se iznenaditi. Osim što ćeš produljiti vrijeme korištenja proizvoda, nećeš morati tako često olakšati svoj novčanik za novi. 
 
Još jedan dobar način kako uštedjeti novac i produljiti životni vijek kozmetike je naučiti kako popraviti pokidane proizvode. Bilo da ti se pokidao omiljeni ruž ili ti se u torbici razbilo rumenilo, imamo savjete kako ih u trenu popraviti. 
 
Ako je proizvod u tubi

Ako želiš u potpunosti iskoristiti proizvod koji je u tubi, primjerice tekući puder ili kremu za lice, jednom kada ga više ne možeš istisnuti van jednostavno odreži ravni vrh tubice. Iznenadit ćeš se kada vidiš koliko je proizvoda ostalo na stijenkama i dnu tubice. Ako ne možeš ili ne želiš prstima dohvatiti proizvod u tubici, koristi kist za šminkanje ili štapić za uši. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Packaging_Murah (@borong_niaga) on

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 14.9.2020 15:00:29
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Super trikovi . Ja uvijek prerežem kremu ako je tubi , jer stvarno još puno ostane unutra , a neda se istisnuti.
sneki2
  • 14.9.2020 13:19:14
  • Bodova: 61457
  • Prijavi
Otopina za čišćenje i čuvanje kontaktnih leća također odlično funkcionira kod maskare. Dvije-tri kapi i to je to.