'Tie dye' sjenilo je trend samo za odvažne, a mi imamo odlične ideje kako ga nositi

'Tie dye' sjenilo je trend samo za odvažne, a mi imamo odlične ideje kako ga nositi© Instagram

Završi ljeto u stilu i pokaži svoju veselu osobnost ovim hit trendom koji je poharao društvene mreže

Ove godine shvatile smo na nema potrebe suzdržavati se i odgađati putovanja, zabave, modne kombinacije pa ni make up lookove. Zato je savršeno vrijeme da izvadiš kistove i paletu sa šarenim sjenilima koja 'čuči' na dnu ladice i pridružiš se 'tie-dye' trendu. 
  
'Tie dye' je pojam koji obično vežemo uz odjeću i prvo što nam padne na pamet su majice u duginim bojama i nepravilnim uzorcima. Upravo je to ideja iza ovog novog trenda, da uzorak s takve odjeće rekreiraš na svojim kapcima. No boje koje biraš ne moraju biti nužno sve boje koje možemo pronaći u dugi, jednostavnije kombinacije pastelnih boja jednako će dobro funkcionirati. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? ?? ?? ?? (@vivid_lids) on


Istražile smo nekoliko ideja kako ovaj trend nositi, a ako imaš majicu odgovarajućih boja svakako bi trebala ići 'do kraja' i nositi ju uz ovaj odvažno makeup look.

Uživaj u ljetu i šarenim bojama jer će ove jeseni nježne bež i zagasite boje vladati modnom i kozmetičkom industrijom. 

   
Simetrične duge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manoela Machado (@manoela.machado1) on


Ovaj stil je najpopularniji i možeš ga vidjeti na svim društvenim mrežama. Upute za šminkanje su vrlo jednostavne: od unutarnjeg kraja oka kreni s najsvjetlijom bojom i s istom bojom završi u vanjskom kraju oka. 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2