Test zona: stigli su essence noviteti! Pogledaj što je brend pripremio za proljeće

Test zona: stigli su essence noviteti! Pogledaj što je brend pripremio za proljeće

Proljeće donosi puno boja - na očima, obrazima, usnama, noktima...

Jedni od kozmetičkih noviteta kojima se svake sezone najviše radujemo definitivno su oni brendova objedinjenih pod njemačkom kozmetikom kućom Cosnova. Riječ je naravno o Catrice i essence, brendovima koji nas već nekoliko godina uveseljavaju iz sezonu u sezonu jer imaju pristupačne cijene i prilično visoku razinu kvalitete. Uz to prate sve makeup trendove i donose nove inovacije za ljubitelje makeupa.

S ovim brendovima nikada nije dosadno, a zanimljive stvarčice pripremili su i za ovo proljeće! Ovog puta predstavit ćemo ti dio essence kolekcije koja donosi puno novih zanimljivih noviteta! Ima tu novih paleta sjenila, lakova, podloge, maskare, rumenila... No, krenimo redom...
 
you better work! tonirana dnevna krema


Lagana hidratantna tonirana krema s mat efektom savršena je za postizanje "no makeup" looka (blago prikrivanje). Zahvaljujući zaštitnom UV filtru, koža je također zaštićena od UV zračenja tijekom aktivnosti na otvorenom. Na njoj stoji i da je otporna na znojenje. Nažalost dostupna je u samo dvije nijanse, od kojih će ova svjetlija vjerojatno biti pretamna za svjetlopute, kao što je i za mene. Prava šteta jer inače se krema lijepo nanosi, divne je konzistencije i lijepo matira kožu bez isušivanja.

MPC 32,90 kn
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ivas
  • 20.3.2019 10:43:33
  • Bodova: 53971
  • Prijavi
Ne koristim baš essence, nekako mi je ambalaža "dječja" a volim elegantna pakiranja...međutim, sviđaju mi se lakovi i rumenila
malikekoserk1
  • 14.3.2019 15:01:13
  • Bodova: 23712
  • Prijavi
Essence uvijek iznenadi sve boljim i boljim proizvodima. Svi ovi novi proizvodi mi izgledaju genijalno , jedva čekam isprobati.