Test zona: Estée Lauder Double Wear Light tekući puder

Test zona: Estée Lauder Double Wear Light tekući puder

Recenzija popularnog high end tekućeg pudera

Nemam puno šminke, ali kad kupujem volim uložiti u malo kvalitetniji make-up. Kvalitetan puder za lice vrlo mi je bitan, a najčešće koristim Bourjois ili Vichy pudere i BB kreme koji izuzetno odgovaraju mojoj osjetljivoj koži lica.
 
Najviše volim nositi prozračne pudere koji su lagani na licu i koji ne ostavljaju onaj ružni osjećaj zacementiranosti. Pudere koji isušuju kožu te ostavljaju brašnasti efekat na licu izbjegavam jer mi takvi puderi uglavnom ističu suhe i perutave dijelove kože.
 
Nedavno sam samu sebe odlučila počastiti jednim malo boljim high end puderom pa sam si kupila Estee Lauder Double Wear Light puder o kojem sam pročitala dobre recenzije.
 
Je li taj puder ispunio moja očekivanja, doznajte u nastavku.

 
Estee Lauder Double Wear Light je light verzija Estee Lauder Double Wear tekućeg pudera koji je u svijetu izuzetno popularan. No s obzirom na to da ne volim jaki make up, odlučila sam se za ovu light varijantu.
 
Puder dolazi u vrlo jednostavnoj, ali elegantnoj tubici od 30 ml, sa zlatnim poklopcem pa cijelo pakovanje djeluje pomalo luksuzno. Ambalaža je vrlo praktična i lako je istiskivanjem dozirati količinu koja vam je potrebna.
 
Redovna cijena ovog pudera je oko 300 kn, a ja sam ga ulovila na nekoj akciji u Douglasu. Nije mala svota, no kao što sam rekla, ne šminkam se puno niti često pa onda volim uložiti u malo kvalitetniji make-up, osobito kad su u pitanju puderi za lice.
 
S obzirom na to da imam izuzetno svijetao ten, uzela sam vrlo svijetlu nijansu – Intensity 1.0. koja se savršeno stapa s mojom bojom tena. 
Puder je vrlo prozračne i kremaste teksture i lako se razmazuje na licu, miris je blag, gotovo neprimjetan. Nakon nanošenja, lice će vam izgledati sjajno i zdravo, gotovo kao da i nemate šminku. Prekrivanje mu je slabije do srednje, a na licu se drži do nekoliko sati. T-zona mi se nakon nekoliko sati nošenja šminke zna malo zasjajiti, no s ovim se puderom to nije dogodilo. Sve je bilo na svom mjestu čak i nakon 4-5 sati.
 
Ono što me kod ovog pudera izuzetno oduševilo je činjenica da on na licu izgleda vrlo prozračno, prirodno i daje mu zdrav sjaj.
 
Najviše će odgovarati onima koji imaju dobro lice bez nekakvih većih nepravilnosti. Ovaj će vam puder sakriti sitne nedostatke i nekako neutralizirati te nepravilnosti na prirodan način. Nećete izgledati kao da imate masku na licu i to mi se kod ovog pudera jako sviđa. Vrlo je lagan na licu. Nije mi izazvao nikakve neželjene reakcije.

 
Dakle, ako tražite malo kvalitetniji puder za svakodnevno nošenje koji na licu neće stvarati efekat maske, već će djelovati prozračno i prirodno, onda definitivno imaje moju preporuku za kupnju ovog pudera.
 
 
 
By: Kovrčava Sue
 
Komentari
+2
 
canyon
 • 17.10.2018 9:03:33
 • Bodova: 16380
 • Prijavi
Nisam ga kupila, cijena je ohhh ali iima moja prijateljica i mogu vam reci samo VAUUUU stvarno predivno izgleda na licu, prirodno, kao da ga nema.
dukija
 • 16.10.2018 18:04:56
 • Bodova: 18469
 • Prijavi
I ja sam čitala dobre recenzije na netu o ovom puderu, pa sam ga potražila u douglasu kad su imali akciju na sve -30%, no tada nije bilo nijanse koja mi je odgovarala tako da ga nisam ni kupila....prema ovoj recenziji,ovaj puder mi se više čini kao neka bb dnevna krema, a ne puder. S obzirom na cijenu,naravno da sve imamo visoka očekivanja.
oprezna
 • 16.10.2018 15:37:59
 • Bodova: 145598
 • Prijavi
Malo mi je to preskup proizvod za povremeno šminkanje , inače samo u zimskim danima nanosim puder na lice taki da bi po isteku roka korištenja morala baciti dosta "novca"A i ovaj detalj o većoj nepravilnosti mi je smješan...tada mi ne bi bio potreban ni zimi
xerinija
 • 16.10.2018 15:16:31
 • Bodova: 72223
 • Prijavi
"Najviše će odgovarati onima koji imaju dobro lice bez nekakvih većih nepravilnosti."Ha ha... pa takvima sigurno onda ne treba puder od 300kn.Osobno - od pudera od 300kn očekujem novo lice, a ne samo savršeno prekivanje bez maske. Što ovaj očito ne daje.Za one koji nemaju veće nedostatke za prekriti - dobar će biti i bilo koji jeftiniji puder koji odgovara njihovom tipu kože.
12345kike
 • 16.10.2018 13:07:24
 • Bodova: 50868
 • Prijavi
Zvuči odlično.