Sve prednosti pudera u kamenu

Sve prednosti pudera u kamenu© Depositphotos

Odlično matira i produljuje trajanje makeupa

Iako vrsta pudera ovisi o tipu tvoje kože i tvojim osobnim preferencijama i navikama unutar vlastite beauty njege, puder u kamenu je onaj koji ima zaista mnogo prednosti.

SAVEZNIK ZA DUGOTRAJNOST CJELOKUPNOG MAKE-UPA
Iako se može koristiti i samostalno, njegova najveća učinkovitost zapravo leži u činjenici da kada ga koristimo u kombinaciji s tekućim puderom donosi nevjerojatnu dugotrajnost cjelokupnog make-up looka. Dakle, ako stavite tekući puder i matirate ga s puderom u kamenu, vaše rumenilo neće tako brzo otpasti, niti se cjelokupni look neće raspasti nakon samo nekoliko sati.

MATIRANJE
Odličan je za matiranje neugodne T zone i masnog sjaja koji se tamo pojavljuje. Uz puder u kamenu tvoja koža može dobiti jedan potpuno baršunasti i blag izgled.

PRIRODNI IZGLED
U slučaju da ne voliš look s previše šminke, puder u kamenu bit će sjajno rješenje za tvoje potrebe jer će učiniti tvoje lice potpuno prirodnim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girlactik Beauty (@girlactik) on


KOJU NIJANSU ODABRATI
Dobro je što se vječna borba oko odabira idealne nijanse pudera toliko neće primijetiti kod pudera u kamenu. Naime, ako odabereš malo svjetliju nijansu od one koju inače koristimo, to je još i poželjno, pa kada ćeš sljedeći put odlučivati o tome, sjeti se ovog našeg savjeta.

ZBOGOM ZAČEPLJENIM PORAMA
Ako si odlučila isključivo koristiti puder u kamenu, bez ijednog drugog tipa pudera, a usporedno s time imaš i dosta problematičnu kožu lica, sklonu aknama, puder u kamenu je idealan izbor za tebe jer neće toliko začepiti pore kao tekući puder.

UPALE NA KOŽI LICA
U slučaju da ponekad primijetiš kako ti koža reagira burno nakon nanošenja tekućeg pudera, to je zato što joj neki od često agresivnih sastojaka tekućih pudera ne odgovara. Odabirom korištenja pudera u kamenu, upale se neće pojavljivati i tvoja koža će imati priliku disati.

CRVENILO
Također, ako se negdje pojavljuje crvenilo ili imaš određene nedostatke na koži lica, puder u kamenu će ih sjajno prikriti. Pripazi da prije njegova nanošenja obavezno dovoljno hidratiziraš svoju kožu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Su (@electro_cat) on

 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 22.2.2019 14:52:56
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Super savijeti. Ali meni ne paše , isprobala sam puder u kamenu , ali imam previše suhu kožu , pa imam osijećaj da je onda još suhlja , makar stavim hidrantnu kremu prije njega .
irija
  • 22.2.2019 11:48:08
  • Bodova: 50342
  • Prijavi
Da baš ne volim look sa previše šminke i zato je puder u kamenu savršeno rješenje,a lice čini tako prirodnim.