Šminka čini čuda: Ova vizažistica bolesnim ženama daruje makeover iz snova

Šminka čini čuda: Ova vizažistica bolesnim ženama daruje makeover iz snova© Instagram

Wow, ove 'make up' transformacije stvarno dokazuju da svaka žena može izgledati poput holivudske zvijezde

Šminka možda neće zacijeliti rane, ali može pomoći ljudima da žive s njima. I upravo za to je specijalizirana ova vizažistica rođena u Armeniji. Mlada Goar Avetisyan prava je majstorica šminkanja. Voli eksperimentirati s vlastitom imidžem i obožava usrećivati svoje klijentice. 
Ova šarmantna vizažistica svakodnevno transformira žene koje pate od raka ili teških stanja kože, a njezin rad ne samo da dramatično mijenja njihov izgled, već i povećava njihovo samopouzdanje. Neke žene žele samo istaknuti svoju prirodnu ljepotu, a neke su potpuno razočarane svojim izgledom, a Goar im pomaže naučiti voljeti sebe nevjerojatnim make up transformacijama. 

Sam pogled na fotografije njezinih klijentica od prije i poslije, dovoljno govori o tome koliko je ova vizažistica talentirana, stoga nimalo ne iznenađuje činjenica da je na Instagramu prati preko devet milijun ljudi. Zbog njezinih remek-djela, Instagram joj je prepun zanosnih pohvala i komentara, stoga smo u nastavku izdvojile 10 najvećih 'make up' transformacija za koje je ova mlada Armenka zaslužna. 

 
Prvi 'make up' u životu

Ovu majku dvoje djece nikad nitko nije našminkao, čak niti za njezino vjenčanje. Rekla je da nikad neće zaboraviti ovaj trenutak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goar Avetisyan (@goar_avetisyan)

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 9.10.2020 17:04:38
  • Bodova: 304
  • Prijavi
lijepo od nje
dorryy00
  • 9.10.2020 16:41:42
  • Bodova: 27764
  • Prijavi
Zaista drastične promjene