Sjećaš li se sjajnih šljokastih sjajila za usne koja su bila hit ranih 2000.-ih? Vraćaju se u modu i to u velikom stilu

Sjećaš li se sjajnih šljokastih sjajila za usne koja su bila hit ranih 2000.-ih? Vraćaju se u modu i to u velikom stilu© instagram

Šljokice, žarke boje, ljepljivost i jaki mirisi? Asocira li te to na nešto? Naravno, radi se o nezaboravnim sjajilima za usne s početka 2000-ih, kada je najveća make up senzacija bilo upravo tekuće sjajilo u svim bojama. Čini se da se taj trend vraća u modu

Nakon 1990-ih kada je modom prevladavao grunge mračni stil, tamna šminka, a crni ruž bio apsolutni hit, došle su vesele i ženstvene rane godine novog tisućljeća kada je svijetom make up-a vladala ružičasta boja, šljokice i sjaj. Osim što su se nosila plava sjenila, tanke obrve i mnogo bronzera, pamtit ćemo to razdoblje i po malim slatkim sjajilima za usne - neizostavnom make up proizvodu svake tadašnje ženske torbice. 

I dok smo posljednjih deset godina više bile usredotočene na konturiranje, iscrtavanje obrva i nanošenje mat ruževa, sjajila su pala u zaborav, a mi smo ih počele poistovjećivati s djetinjim lookom, djevojaštvom i Barbie estetikom koja je sve donedavno bila smatrana reliktom prošlosti. Pa ipak, čini se kako nam se smiješi ponovno nošenje ljepljivih, slatkih sjajila s okusima, jer ih kozmetički divovi nameću kao povratnički trend za 2020. godinu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Plush Lips By KB (@plushlipsbykb)


Tako su drogerije preplavljene sjajilima u svim bojama, teksturama i cjenovnim razredima, a vizažisti preporučuju ponovno prihvaćanje "mokrog" izgleda usana. Sjajne, posute šljokicama i u svim nijansama ružičaste - to su savršene usne ovog ljeta, a mi smo pronašle deset odličnih novih sjajila popularnih kozmetičkih brendova uz koje ćeš se i ti moći vratiti na početak tisućljeća. 

Namaži stoga debeli sloj nekog od ovih sjajila i pleši do dugo u noć na neke stare hitove Britney ili Spice Girls.
 
Artdeco Glamour Gloss - 129 kunaSićušne svjetlucave čestice sadržane u teksturi sjajila Glamour Gloss intenzivno reflektiraju svjetlost darujući usnama veličanstven sjaj te ih čine punijim. Praktični aplikator omogućuje laku i jednostavnu primjenu te ujednačenu boju.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2