Sjajila za usne i ovog su ljeta 'must-have': Deset najljepših koja se ne lijepe i na usnama traju satima

Sjajila za usne i ovog su ljeta 'must-have': Deset najljepših koja se ne lijepe i na usnama traju satima

Sjajila za usne jedan su od omiljenih make-up proizvoda svake žene tijekom ljetne sezone, a idealna su za svaki dan jer na usnama djeluju lagano i nenametljiv

S dolaskom ljepših i toplijih dana mnoge se naše rutine mijenjaju. To se ne odnosi samo na modne kombinacije, već i na rutinu vezanu uz njegu kože i make-up. Iako zbog pandemije koja je zahvatila svijet, ove dane svi provodimo kod kuće, vrlo je vjerojatno da će nam se život u narednim mjesecima barem donekle normalizirati pa ćemo se moći vratiti svojim uobičajenim navikama i ritualima.
 
Jedan od takvih rituala u kojima mi žene osobito uživamo je šminkanje, a s obzirom na to da nam stiže ljeto, u svoju ćemo make-up rutinu uvesti određene promjene. Laganiji make-up je priroritet tijekom ljeta pa tako umjesto teških pudera radije biramo BB i tonirane kreme, a umjesto intenzivnih ruževa na usnama, radije ćemo nositi nježnije nijanse i sjajila.
 
Upravo su sjajila za usne jedan od omiljenih make-up proizvoda svake žene tijekom ljetne sezone, a idealna su za svaki dan jer na usnama djeluju lagano i nenametljivo. Odličan su izbor i za plažu jer se savršeno slažu uz prirodni look i preplanuli ten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chloe Morello (@chloemorello)


Make-up brendovi u posljednjih nekoliko godina poradili su na formulacijama sjajila za usne pa su ona danas izuzetno kvalitetna, nemasne i neljepljive teksture. Vrlo su suptilna, a naglašavaju i pritom njeguju usne te će začiniti svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju.
 
U drogerijama ćeš pronaći zaista velik izbor nijansi sjajila za usne, a neke od naših favorita za ovu sezonu pogledaj u nastavku.
 
Foto: Instagram

Catrice Volumizing Lip Booster - 28 knnijansa 080 Lost In The Rosewoods
sjajilo za usne za volumen
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2