Savršeno prekrivaju bez obzira na vrućine: Deset pudera u kamenu koje trebaš isprobati ovog ljeta

Savršeno prekrivaju bez obzira na vrućine: Deset pudera u kamenu koje trebaš isprobati ovog ljeta

U ljetnim mjesecima sve češće se okrećemo puderima u kamenu koji su laganiji na licu, a koriste se i za matiranje pa će ti osobito odgovarati ako imaš malo masniju kožu

Jako se veselimo ljetu, no ono sa sobom donosi i brojne izazove, osobito kad je riječ o šminkanju. Naime, visoke temperature, vrućina i znoj ne utječu najbolje na naš izgled, a nošenje šminke u takvim uvjetima prilično je teško.  
Iako se tijekom ljeta preporučuje nositi što manje šminke, odnosno neki laganiji i prozračni make up, u onim danima kada je šminka neophodna važno je pronaći proizvode koji nas neće iznevjeriti. Kvalitetan, ali prozračni puder i vodootporna maskara su 'must have' u takvim situacijama. Ono što trebaš izbjegavati su teški proizvodi od kojih će ti se koža mastiti te biti još sjajnija.
 

via GIPHY

Upravo zato u ljetnim se mjesecima sve češće okrećemo puderima u kamenu koji su laganiji na licu, a koriste se i za matiranje pa će ti osobito odgovarati ako imaš malo masniju kožu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Adelaide Schaefer (@meganadelaide)


Puderi u kamenu na licu su gotovo neprimjetni, prozračni su, lako se nanose i dostupni su u mnogim nijansama pa ćeš sigurno pronaći nešto po svom izboru. Ponuda u drogerijama zaista je bogata, a ako ti je potrebna pomoć kod odabira, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih pudera u kamenu koje će tvoja koža obožavati.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Yves Saint Laurent All Hours Powder - 489 kn


24-satni višenamjenski puder koji se može koristiti za prekrivanje, ili nanošenje preko temeljnog pudera za prirodan mat finiš i ten bez sjaja
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ivas
  • 16.6.2020 9:03:54
  • Bodova: 53323
  • Prijavi
MF Creme Puff koristim već 25 g, lagan je i prozračan, iako se preko ljeta skoro ni ne šminkam. Mene više zanima koji su to teški i masni puderi koje treba izbjegavati
malikekoserk1
  • 15.6.2020 15:02:20
  • Bodova: 22436
  • Prijavi
Odličan izbor, obično izbjegavam sve moguće pudere preko ljeta , ali za neki noćni izlazak , zašto ne, kada hoćemo zablistati u najboljem izdanju.