Savršen pogled ispod obrva: Otkrij koje ti sjenilo najbolje pristaje prema horoskopskom znaku

Savršen pogled ispod obrva: Otkrij koje ti sjenilo najbolje pristaje prema horoskopskom znaku© Unsplash

Otkako usne i nos skrivamo zaštitnom maskom, glavna zvijezda makeup-a postale su oči. Pomoću horoskopa otkrij koja je tvoja boja sjenila i inspiriraj se odličnim lookovima koje smo izdvojile

Otkako smo prihvatili zaštitnu masku kao obaveznu opremu pri svakom izlasku među ljude počele su nam se mijenjati i makeup navike. Iako je većini ruž za usne omiljeni makeup predmet, polako ga po popularnosti prestiže sjenilo za oči. 
  
Oči su gotovo preko noći postale glavna zvijezda makeup-a, a da je sve više žena odlučilo ukrasiti ih šarenim sjenilima pokazuje i trend povećane prodaje sjenila na svjetskoj razini. Čini se da nas je ova nezgodna situacija natjerala da se napokon uhvatimo kistova i naučimo kako napraviti ta mala umjetnička djela na kapcima koja svakodnevno gledamo na društvenim mrežama šminkerskih zvijezda. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????o???????? ? (@beauty_spark1e) on


Šminkerske zvijezde nisu jedine koje sam diktiraju makeup trendove - to čine i one prave. Horoskopski znak može otkriti toliko puno o nama, a isto tako nam može i savjetovati koja nijansa sjenila pristaje uz našu osobnost. Istražile smo koje su to nijanse i svakom horoskopskom znaku pridružile nekoliko lookova za inspiraciju. 
  
Ovan

Boja koju bi ove jeseni trebao nositi Ovan je crvena. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N E S S A S U N S H I N E (@nessasunshine) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Jean Makeup (@lucyjeanmakeup) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judith (@make.up.by.jud) on

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 11.9.2020 20:21:53
  • Bodova: 27365
  • Prijavi
Hm zanimljiv izbor sjenila