Puder možeš koristiti i ako imaš osjetljivu kožu, a ovi najmanje iritiraju- tvrde korisnice

Puder možeš koristiti i ako imaš osjetljivu kožu, a ovi najmanje iritiraju- tvrde korisnice© Unsplash/Notino

Dobra stvar je da se ovi puderi po svojoj učinkovitosti gotovo pa uopće ne razlikuju od ostalih koje možeš pronaći u drogerijama, a puno su lakši i ugodniji za tvoje osjetljivo lice

Svaka žena koja se bori s aknama i osjetljivom kožom zna koliko je teško pronaći odgovarajući puder koji je pogodan za takav tip kože, koji prekriva nedostatke, ali i ne izaziva iritacije - ponekad se pronalaženje takvog pudera može činiti kao nemoguća misija. 

 

No puder možeš koristiti čak i ako imaš osjetljivu kožu i to upravo zahvaljujući dermokozmetici, čiji su proizvodi kreirani u suradnji s dermatolozima i ljekarnicima te su hipoalergenski i ne uzrokuju iritacije.

Dobra stvar je da se ovi puderi po svojoj učinkovitosti gotovo pa uopće ne razlikuju od ostalih koje možeš pronaći u drogerijama, a puno su lakši i ugodniji za tvoje osjetljivo lice. Za njih ćeš ipak morati izdvojiti malo više, ali kada je u pitanju koža, na njoj ne smijemo štedjeti.

Izdvojile smo  najbolje ocijenjene pudere za osjetljivu kožu koji odlično prekrivaju i ne uzrokuju iritacije.


 
Iwostin Capillin Correctin, 77 kn

Fluid za jačanje kože lica sklono crvenilu s dugotrajnom pokrivenosti i sa SPF faktorom 30 namijenjen je osjetljivoj koži. Odlično prekriva, ujednačava ten, matira kožu i minimalizira pore, a kožu ostavlja elastičnom i mekanom.

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 9.10.2020 14:34:51
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
odličan izbor . Baš spadam u skupinu sa osjetljivom kožom , tako da sam upoznata sa svim mogućim kozmetičkim preparatima koji su takvoj koži namnjenjeni. Meni je super puder od Avene, savršen za takvu kožu.